Jan Plestenjak še nikoli tako iskreno o svoji novi ljubezni in o tem, kako prizadet je bil v preteklosti

Jan Plestenjak še nikoli tako iskreno o svoji novi ljubezni in o tem, kako prizadet je bil v preteklosti (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
30. 6. 2022

V najnovejšem intervjuju za aktualno številko revije Metropolitan je spregovoril tudi o ljubezni in kot pravi sam, mu je ta v življenju povzročila kar precej ran.

Naš pevec Jan Plestenjak je res lahko ponosen na svoje glasbene dosežke - je eden redkih slovenskih glasbenikov, ki je že dvakrat napolnil Stožice. Seveda zanimanje javnosti in predvsem oboževalk, čigar srca je osvojil s svojimi čutnimi in romantičnimi pesmimi, za njegovo zasebnost ne pojenja.

Marta Kos spregovorila o boleči ločitvi, ki jo jemlje kot osebni poraz

Sam o tem redko spregovori, a v pogovoru za revijo Metropolitan se je dotaknil tudi te teme. Že pred meseci se je izvedelo, da je srečno zaljubljen - dekle ima že eno leto, o svoji zvezi pa pravi tako:

"Ne skrivam tega, vendar pa tega ne razglašam na 'billboardih'. Normalno živim kot vsak človek, ne vem, zakaj bi to dal na plakate (smeh)."

Razkril je še, kaj je tisto, kar ga na ženskah najbolj privlači.

"Odgovornost, milina, žar, sposobnost otroškega veselja. Da se nasmeji kot otroček, pa čeprav je stara 40 let. To je tako čisto. Všeč mi je, če znajo ljudje uživati v sreči drugih in se je veseliti. To je težje kot biti dober človek, ki pomaga v nesreči, in pri tem spoznaš čistost osebe."

Še več pa boste izvedeli v aktualni številki revije Metropolitan, ki vas že čaka na prodajnih mestih po Sloveniji.