Ugibanj je konec! Jan Plestenjak in Tina Gaber sta par!

Vir: Nova
13. 3. 2014

Slovenski pop zvezdnik Jan Plestenjak ljubezenskega razmerja že leta ne komentira, Tina Gaber, ki naj bi bila pevčeva nova ljubezen, pa ostaja skrivnostna. A glej ga zlomka, revija Story je vroč par ujela med poljubljanjem!

V koprskem nakupovalnem centru Planet Tuš smo ob dnevu žena, ko je bil glavni zvezdnik večera na odru slovenski pop zvezdnik Jan Plestenjak, v morju vreščečih najstnic, deklet in mamic ujeli postavno, nasmejano in zapeljivo slovensko lepotico Tino Gaber.

Dolgonoga Tina oziroma - danes lahko potrdimo - tudi sveža ljubezen Jana Plestenjaka je bila s prijatelji na koncertu v ozadju, kjer si je družba naredila svoj mini prostorček ter se prepustila sproščenemu uživanju, poslušanju in na trenutke tudi petju Janovih uspešnic.

Jan je ob določenih romantičnih pesmi svoje poglede namenjal v daljavo, očitno prav Tini, ki mu je v nekaj trenutkih z dvigom rok nakazala, kako ponosna je nanj, na njuno ljubezen ter njegovo ustvarjalnost.

Plestenjak, ki ostaja glasbeni lepotec in prvovrsten pevec v vseh pogledih, je po koncertu stekel z odra in v zaodrju z nasmehom do ušes objel svojo drago Tino ter jo strastno poljubil. 

EKSKLUZIVNO: V novi številki revije Story ne spreglejte prvih skupnih fotografij Jana in Tine med vročim poljubljanjem, iz virov, ki so pevcu blizu, pa smo izvedeli tudi, kje zaljubljenca preživljata čas.