Jan Plestenjak TE ponudbe ni hotel sprejeti, čeprav je šlo za konkreten znesek. Razlog pa je...

Jan Plestenjak TE ponudbe ni hotel sprejeti, čeprav je šlo za konkreten znesek. Razlog pa je... (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
7. 12. 2021

... ta, da je izjemno navezan na svoj dom.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak je že večkrat pokazal, kako je ponosen in navezan na svoj dom v Strunjanu, ki si ga je ustvaril in opremil sam. Večkrat je na družbenem omrežju objavil kakšen utrinek iz svojega doma, oboževalci pa so imeli zanj samo pohvalne besede.

DOM Natalije Verboten je čudovit, pričarala je krasno praznično vzdušje, ki vas bo čisto očaralo

Zdaj pa je za eno od slovenskih revij razkril, kakšne ponudbe je dobival, a jih je vse po vrsti tudi zavrnil.

"Lokacija je atraktivna, a kljub temu dovolj odmaknjena in skrita, da ne privablja radovednežev. Okolico obdajajo drevesa, ki na nekaterih delih zastirajo razgled, a jih ne nameravam posekati. Kmalu zatem, ko sem se preselil v to hišo, so začeli prihajati ljudje, ki so se  zanimali za nakup, in med njimi je bil nekdo, ki je ponujal res vrtoglavo vsoto. A me kljub temu ni premamil.

Cene nepremičnin na Obali so se v zadnjih letih močno povzpele, tako da zdaj v Strunjanu hiše z nekaj zemlje ni več mogoče kupiti pod milijon evrov.  Prepričan sem, da mene milijoni ne bodo premamili."

Vir: revija Lady