Jan Plestenjak ujet s Taro!

Jan Plestenjak ujet s Taro! (foto: Nova) Nova
Vir: Nova
20. 5. 2015

Jan in Tara svoje ljubezni ne skrivata pred javnostjo, a o njej za medije za zdaj ne želita govoriti.

Glasbenik Jan, ki svojih ljubezenskih razmerij ne deli z mediji in vedno znova poskrbi, da se izogne zasebnim vprašanjem, ki niso povezana z njegovim glasbenim ustvarjanjem, je očitno po številnih ljubezenskih zmedah končno našel pravo ljubezen.

Postavna manekenka in televizijska voditeljica Tara Zupančič, ki jo številni gledalci in gledalke občudujejo v televizijskem zabavnem šovu Popolna poroka Na POP TV z Boštjanom Romihom, je že kar nekaj mesec strasten ljubezenski magnet našega priljubljenega pevca.

Tako nam je pred dnevi ena od bralk na uredništvo poslala zelo zanimivo sliko zaljubljenega parčka Jana in Tare v družbi prijateljev, slikano v poznih večernih urah v enemu od primorskih gostinskih lokalov v bližini Plestenjakovega strunjanskega doma oziroma vile, kamor parček redno zahaja.

Ni kaj, prav lepo je videti, da se Jan v medijskem zatišju, ko ne komunicira z mediji, posveča tudi svoji lepi Tari, ki je po mnenju večine Janovih prijateljev končno prava oseba zanj, saj naj bi bila tiha, ubogljiva in v vseh pogledih spoštljiva do Janovega glasbenega ustvarjanja, s katerim si je v letih prislužil naziv enega od najbolj popularnih pevcev pri nas.