Jan Plestenjak v ljubezenskem trikotniku

Vir: Story
18. 6. 2015

Pred dnevi so Jerneja Tozona opazili na slovenski obali. Očividci so povedali, da simpatični član skupine Čuki tam ni bil sam, temveč v družbi rjavolase manekenke Tare Zupančič, ki je ob Boštjanu Romihu vodila Popolno poroko na Pop TV in ki naj bi bila novo dekle Jana Plestenjaka.

Kaj sta delala Tara in Jernej na mali barčici v Piranu, le nekaj kilometrov stran od Strunjana, kjer sicer domuje Jan Plestenjak, je seveda vzbudilo naše zanimanje. Jan ali Jernej, oba Škofjeločana, oba postavna, slavna in oba domnevno samska ...

Imamo mogoče na slovenski sceni nov ljubezenski trikotnik?

Govorice smo preverili pri Jerneju Tozonu in malce v zadregi nam je povedal: "Tara je super punca. Res sva bila skupaj v Strunjanu, a z nama so bili tudi Jože, Matjaž in Vinko, saj smo Čuki snemali spot za pesem Ti luna nagajiva." Da sta se na snemanju ujela, ni zanikal, temveč celo povedal, da če bi šla kdaj skupaj na jadranje, zagotovo ne bi imela nikakršnih težav, kar se vidi tudi v spotu. Je mogoče simpatični, še vedno domnevno samski čuk s tem namignil na igrive prizore iz spota, v katerih sta se s Taro nedvomno resnično ujela. Vprašanje pa je, ali so bili pristni ali sta jih le dobro odigrala.

"Marsikaj se je dogajalo tudi pod palubo," je še izdal Jernej in s tem vzbudil nov val govoric. Koga v resnici ljubi Tara, Jerneja ali Jana? Tozon je bil glede tega vprašanja vidno zadržan in je komentiral, da spoštuje ljudi, ki v medijih ne govorijo o osebnih stvareh. Glede na to, da je sam glede tega skrivnosten, je povedal: "Jana spoštujem kot prijatelja in glasbenika, zato ljubezenskih zadev ne želim komentirati. Lahko povem le to, da je bila na snemanju super ekipa, da smo se vsi ujeli. S Taro pa bi z veseljem posnel še kakšen spot." Zanimivo pa je tudi to, da je na snemanju imel Jernej s sabo kitaro in da ni igral samo pesmi skupine Čuki, temveč je zaigral tudi dobršen repertoar pesmi Jana Plestenjaka. Je bila mogoče to njegova taktika, da bi pričaral bolj sproščeno vzdušje?

Napisala Andreja Korenčan

Foto Story press, Primož Predalič

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story24/2015

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 24/2015

Story 24/2015, od 11. 06. 2015