Jan Plestenjak: Vojna med skladbami

Vir: Lea
14. 3. 2012

Slovenski glasbeni prvak Jan Plestenjak, ki bo v torek, 27. marca, v dvorani Tivoli praznoval kar 20 let svojega glasbenega ustvarjanja, je v navezi z Radiem Center in našim portalom Govori.se še enkrat poskrbel za pravi boj svojih oboževalk, saj že nekaj časa poteka glasovanje za naj skladbo Janove kariere.

Jan bo skupaj z gosti na koncertu v Tivoliju zaključil svojo letošnjo turnejo, hkrati pa bo poskrbel tudi za številna presenečenja. Vsi tisti, ki boste glasovali za naj skladbo Janove kariere, pa se boste potegovali tudi za lepe nagrade, med katerimi so vstopnice za koncert v Tivoliju. Zanimivo pri glasovanju je, da so vse skladbe na voljo tako za poslušanje kot tudi za ogled, glasuje pa se preprosto z všečkanjem.

Med največkrat všečkanimi skladbami Jana Plestenjaka pa je ta trenutek, ko je glasovanje nekje na polovici, tudi skladba To leto bo moje, ki jo je Jan zapel v duetu z Evo Boto, absolutno največ glasov pa ima ena zadnjih Janovih uspešnic Pustil ti bom sanje, kar dokazuje, da Jan ni samo priljubljen, ampak tudi, da ne glede na to, kako dolgo ustvarja, z njim rastejo tudi njegovi hiti, kar je redkost pri izvajalcih s tako dolgo kilometrino.

Koncert v Tivoliju pa bo posebnost tudi zato, ker Jan po njem napoveduje precej dolg umik z glasbenih odrov, vmes pa se bo posvetil pripravi novega materiala, nekaj njegovih skladb pa je že napisanih, a bodo po naših podatkih počakale do objave na naslednjem albumu.