Jan Plestenjak se je vrnil k bivši

Jan Plestenjak se je vrnil k bivši (foto: Marci, Primož Predalič, Aleš Bravničar, Matic Kos, N Divja) Marci, Primož Predalič, Aleš Bravničar, Matic Kos, N Divja
Vir: Nova
1. 2. 2016

Po razhodu Jana Plestenjaka s simpatično televizijsko voditeljico Taro Zupančič so znova odjeknile govorice in ugibanja, katera je tista, ki mu krajša dneve in noči. Nova razkriva, da se je postavni lepotec, ki bo na štajerskem koncu kmalu vsem zaljubljenim prepeval na valentinovem koncertu v Dvorani Tabor, znova zaljubil. A ne v novo dekle, ampak dekle, ki je njegovo srce v preteklosti že grelo.

Govora je o postavni Tini Gaber, s katero sta bila par pred dvema letoma oziroma se je njuna zgodba začela leta 2014. Zgodba s Tino in Janom se je začela pozimi leta 2014 in tisto leto bi naj parček preživel skupaj celo najdaljšo noč v letu. Kar nekaj nesoglasij je bilo med njima in po razhodu so se očitno njune poti znova srečale. Že nekaj časa ga namreč srečujejo v Novih Jaršah, kjer Tina stanuje. Jan jo večkrat počaka pred blokom in skupaj odvihrata novim dogodivščinam na proti.

SKUPAJ

Spomnimo se njune zgodbe, ki se je, kot omenjeno, začela leta 2014. Tina in Jan se poznata sicer dlje časa, a iskrica je preskočila nekaj mesecev pozneje, saj je bila v tistem času, ko jo je Jan zagledal, še v zvezi. Kar nekaj mesecev sta skrivala romanco, ki je tudi uradno nikoli nista potrdila. So ju pa številni vedno znova srečevali na različnih lokacijah, kjer sta si izkazovala naklonjenost. Od poljubov in dotikov v Sobi 102 do sprehodov po Strunjanu, ki so bili njuna stalnica, do vožnje z motorjem po Sloveniji, ki sta jo skupaj dokumentirala in objavljala na svojih profilih na Facebooku. Večkrat so ju takrat opazili v Janovem lokalu Playa v Ljubljani, v Goriških brdih, portoroški Kaneli, celo v Prekmurju ter seveda na vseh Janovih koncertih. A zgodba se je nato brez kakšnih večjih preobratov zaključila. Glede na to, da sta oba precej trda karakterja, sta imela kar nekaj nesoglasij in bojda sta se celo nekajkrat razšla, preden sta dokončno potegnila črto. Mesto ob Janu je nato prevzela lepotica Tara Zupančič, ki jo lahko spremljamo v oddaji Pop In, Tina pa je prav tako našla novo ljubezen ob drugem fantu.

ZNOVA PRESKOČILE ISKRICE

Kjerkoli se Jan Plestenjak pojavi, vedno znova pritegne številne poglede. In čeprav so ugibanja, ali je z lepotico Tino Gaber ali ne, je jasno! Parček nadaljuje ljubezensko zgodbo in po naših informacijah sta v zvezi že zadnjih nekaj mesecev! Jan in Tina očitno potrebujeta zimo, ki ju vedno znova združi. Nazadnje so ju tako znova opazili prejšnji teden v ljubljanski restavraciji Sobi 102, ki je v Janovi lasti in kjer sta si brez skrivalnic izkazovala naklonjenost. Že med njunim prejšnjim razmerjem se nista skrivala, nista pa komentirala dogajanja okoli zveze. In tudi zdaj je podobno. Od Tine smo izvedeli le, da se je že pred časom razšla s fantom, ki ga je imela, podobno kot se je razšel tudi Jan s Taro. 

TINA

  • Tina Gaber je pri 21 letih osvojila naziv miss Hawaiian Tropic Slovenije 2008, hkrati pa je prejela tudi naziv miss Nove. Tina, ki je že od otroštva veliko plesala (trenirala je tudi različne plese), se je po vzponu v estradne vode udeleževala različnih modnih zgodb kot tudi projektov. Je velika adrenalinska odvisnica, ki preizkuša različne športne podvige, in velika ljubiteljica živali. Tina je svoje delo našla v poslovnih, lobističnih vodah, saj je ena izmed 17 članov, ki so zavedeni v Združenju lobistov Slovenije.

TARA

  • Tudi Tara Zupančič je pri 21 letih osvojila svojo lepotno lento. Sreča se ji je namreč nasmehnila leta 2009, ko je na izboru Miss Alpe Adria Inetrantional v Budimpešti prepričala mednarodno žirijo. Pred tem je postala tudi 1. spremljevalka miss Slovenije. Svoje čare pa je kot sanjsko dekle pokazala tudi v reviji Playboy. Spremljali smo jo lahko v telenoveli Bahir in Zahir ter v šovu Je bella cesta. Lani je bila družica v šovu Popolna poroka, trenutno pa jo lahko spremljamo kot voditeljico oddaje Pop In. Lani je Tara medijem razkrila vse o zvezi z Janom Plestenjakom in je bila glede tega veliko bolj odprta, a žal se je ljubezen s postavnim Primorcem hitro končala.

 Zoja Ahlin