Jan Plestenjak: Zbira svoje bivše

Vir: Nova
12. 3. 2012

Bolj se bliža koncert našega glasbenega zvezdnika številka ena Jana Plestenjaka, več zanimivih informacij o dogodku tako ali drugače pride do nas. Zadnja pravi, da se bo neustavljivi lomilec srce obdal s samimi bivšimi bejbami.

Zaključek bo velik
Jan bo 27. marca v Hali Tivoli pripravil veliki koncert ob koncu turneje, hkrati pa bo tudi proslavil 20 let svojega glasbenega ustvarjanja. In jasno je, da bo ob njem tudi večina njegovih sodelavcev in prijateljev, naši viri pa pravijo, da bodo na odru z Janom tudi vse 'njegove' bejbe, torej tiste pevke, s katerimi je Jan posnel duete, ki so vsi po vrsti postali prave mega uspešnice.

»Kolikor mi je uspelo slišati v pogovoru, ki sta ga imela ob kavi Jan in eden izmed njegovih prijateljev v kafiču na Obali, bo na oder pripeljal vse tri, s katerimi je posnel uspešnice Od pekla do raja, Soba 102 in To leto bo moje. Tako je jasno dal vedeti, da bodo na njegovem koncertu spet zablestele vse te skladbe v originalni izvedbi, torej z Evo Moškon, Laro in Evo Boto,« nam je zaupal naš primorski vir, ki je tudi sam velik navdušenec nad Janom.

Več si preberite v reviji Nova.