Jan Plestenjak: Znova je samski!

V drugo se ni izšlo, se bo v tretje? 
Kako pravijo? V tretje gre rado. (foto: Bruno Sedevčič, Marci) Bruno Sedevčič, Marci
Vir: Story
23. 6. 2016

Jan Plestenjak je pred kratkim predstavil svojo novo pesem Dvigni krila, čutno besedilo, ki govori o tem, kako naj dekle dvigne svoja krila in odide ... Pesem sovpada s trenutki, ko je tudi sam znova spoznal razočaranje v ljubezni. S Tino Gaber, s katero sta bila znova v zvezi zadnjih nekaj mesecev, se namreč ni izšlo. Jan je znova samski!

Nekateri moški v ljubezni nimajo sreče. Jana so sicer povezovali s številnimi lepoticami, a nobeni ni uspelo postavnega pevca pripeljati pred oltar. Tudi Tina Gaber, s katero je bil znova v zvezi zadnjih nekaj mesecev, je dvignila krila in odletela. Čeprav marsikdo, ki ju pozna, trdi, da sta si usojena. Nekateri pa pravijo, da bo morda šlo v tretje. Tina in Jan sta namreč svojo zgodbo začela v letu 2014 in imela kar nekaj vzponov in padcev. Po prvi nekajmesečni romanci sta se razšla, Jan se je takrat zagrel za postavno voditeljico Pop ina Taro Zupančič, ki je zdaj že v objemu pevca Tomija Megliča. Jana pa je znova odvleklo k temnolasi lepotici Tini. Stanovalci so ga nenehno srečevali v Novih Jaršah, kjer Tina stanuje, njo pa na Obali.

Tina in Jan sta se sicer poznala dlje časa, a je iskrica preskočila nekaj mesecev pozneje, saj je bila v tistem času, ko jo je Jan zagledal, še v zvezi. Kar nekaj mesecev sta skrivala romanco, ki je tudi uradno nikoli nista potrdila. So ju pa številni vedno znova srečevali na različnih lokacijah, kjer sta si izkazovala naklonjenost. Od poljubov in dotikov v Sobi 102 do sprehodov po Strunjanu, ki so bili njuna stalnica, vožnje z motorjem po Sloveniji, ki sta jo skupaj dokumentirala in objavljala na svojih profilih na Facebooku. Večkrat so ju opazili v Janovem lokalu Playa v Ljubljani, v Goriških brdih, portoroški Kaneli, celo v Prekmurju ter seveda na vseh Janovih koncertih. A zgodba se je nato brez kakšnih večjih preobratov zaključila. Glede na to, da sta oba precej trda karakterja, sta imela kar nekaj nesoglasij. Tina je namreč ženska, ki ve, kaj si želi in od moškega pričakuje. Jan pa je umetniška duša, ki živi življenje nekoliko drugače, kot so ga vajeni vsi drugi.

Prijatelji so zaupali, da je Tino gnalo naprej in da je bila tokrat ona tista, ki je potegnila črto, čeprav ne verjamejo, da ju usoda ne bo znova združila.

Oba sta sicer bolj redkobesedna in ne želita dajati komentarjev. Jan nam je samo potrdil govorice in priznal, da je res samski, Tina pa nam je še zaupala, da sta z Janom še vedno dobra prijatelja in da se še vedno razumeta.

Napisala Andreja Korenčan

Fotografije Bruno Sedevčič, Marci

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story25/2016

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 25/2016

Story 25/2016, od 16. 06. 2016