Jan Plestenjak: Zvezda tudi v Srbiji

Jan Plestenjak: Zvezda tudi v Srbiji (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Story
7. 2. 2013

Šarmantni pevec Jan Plestenjak bo 13. februarja nastopil v ljubljanski operi, ki je že nekaj časa popolnoma razprodana, le dva dni pozneje pa ga bomo lahko gledali na TV3 Medias ob 20. uri, ko bo osrednji gost oddaje Zadetek v petek.

In prav zaradi oddaje, ki jo bo vodil alfa in omega med teve voditelji Klemen Slakonja, je Jan Plestenjak nekaj dni preživel v srbski prestolnici.

Revija Story je povabila vse Janove oboževalke, da pošljejo vprašanja zanj. Na elektronski naslov je prispelo veliko zanimivih vprašanj, objavljamo pa tista, ki so nam jih poslal naše tri izžrebanke.

Katero pesem si največkrat zapoješ doma, tudi takrat ko si najbolj zamišljen ali zaskrbljen?
Kje si sebe predstavlja čez 20 let?
Kateri dogodek v življenju ga je najbolj zaznamoval in mu pripisuje to, da je danes takšen kot je.
Kateri dogodek ga je najbolj izoblikoval?
Ali kdaj razmišljate o tem, da so vaše pesmi tudi za nas, ljubitelje vaše glasbe in oboževalke, lahko izleti iz naše realnosti?

Jan bo na njih odgovoril na dogodku, ki ga bo 13. februarja v ljubljanski operi povezovala Vesna Milek.

V Opero gredo kar tri nagrajenke!
V reviji Story smo imeli v zadnjih dveh številkah nagradno igro, v kateri smo podarili zadnje štiri vstopnice za Janov dogodek v ljubljanski operi. Na naš naslov smo prejeli ogromno sporočil Janovih oboževalk. Sicer smo obljubili, da bomo izžrebali dve, ki bosta prejeli po dve vstopnici, vendar smo bili v uredništvu nad odzivom tako navdušeni, da smo se odločili za presenečenje.

Odpovedali smo se dvema vstopnicama , ki sta bili namenjeni našemu uredništvu in tako izžrebali še tretjo nagrajenko, ki si bo Janov dogodek v dvoje lahko ogledala iz VIP lože. Vse tri nagrajenke pa se bodo z Janom po koncertu v zaodrju tudi srečale in se z nji fotografirale. Nagrajenke pa so Mojca Grabrijan, Mateja Grubar in Urška Mauko Tuš. Čestitamo in upamo, da boste na Janovem dogodku uživale!

Več v reviji Story.

Nova Story že v prodaji

Story