Jana Koteska med pospravljanjem miga z boki

29. 5. 2019 | Vir: Story
Deli
Jana Koteska med pospravljanjem miga z boki (foto: Foto: Lady Arhiv)
Foto: Lady Arhiv

Simpatična Jana Koteska vedno žari od pozitivne energije, s svojimi nastopi v oddaji Zvezde plešejo pa je priplesala tudi v srca številnih gledalcev. 

Kljub temu se je morala lepotička posloviti od plesnega parketa, njen urnik pa se je tako nekoliko sprostil, zaradi česar se je Jana spet lahko posvetila njej ljubemu 'opravku' - preurejanju stanovanja.

Story: Pomladni meseci so kot nalašč za pomladansko prenovo, čiščenje. Vi imate žilico za preurejanje stanovanja. Vam urnik dopušča tudi čas za to?

Stanovanje je bilo res v manjšem kaosu, ker sem zaradi vseh obveznosti hodila tja samo spat. Stvari so se nabirale, tako da sem komaj čakala nekaj prostih dni, in sem ga spet spravila v red. Ja, kupim si kakšno novo rožo, prestavim kakšno omarico, sliko, naredim makrame. Moje stanovanje se vedno malo spreminja. (smeh)

Story: Katero stvar ste v stanovanju nazadnje spremenili, prenovili?

Spremenila sem kar celo stanovanje, saj sem se pred kratkim s fantom preselila v večje stanovanje in sva veliko stvari preuredila, kupila nove kose. Obožujem, ko lahko v svoj dom vliješ osebno noto in zaživi v popolnoma drugi preobleki. Rada imam tudi, če sama kaj pobrusim, pobarvam, narišem ...

Story: Kako se vaše stanovanje osveži, prevetri ob prihodu pomladi? Sveže cvetje, živahne barve ...

Obožujem sveže cvetje na jedilni mizi - tulipane menjam vsak teden oz. takrat, ko ovenijo, še rajši imam cvetoče vejice, na primer zlati dež. Odrežem jih na dolgo ter dam v vazo. Kar se barv sten tiče, je bela osnova za svežino ... Tako imam rada bele stene, morda kakšno v pastelni barvi. Tega se bom lotila v kratkem in vam lahko takrat pokažem. (smeh)

Story: Kaj pa spomladansko čiščenje? Kako dobro vam gre od rok?

Letos sem se spomladanskega čiščenja lotila najprej pri oblačilih - veliko sem se jih znebila, podarila, naredila prostor za nove. Tudi veliko druge krame sem pri selitvi vrgla proč in si zadala nalogo, da kupim samo tisto, kar res potrebujem. Deluje zelo osvobajajoče, priporočam vsakemu!

Story: Katero domače opravilo vam je pisano na kožo? Kateremu se raje izognete?

Rada perem in obešam perilo, rada ga vonjam, ko tako lepo sveže diši. Od zdaj tudi likam, saj imam novo parno samostoječo postajo za likanje. (smeh) Zelo zabavno! Prav tako me sprošča sesanje.

Story: Ste zadnje tedne ob pospravljanju tudi poplesavali po stanovanju? Ob kakšnih ritmih?

Vedno! Ko pospravljam, je glasba nujna! (smeh) Poplesavam lahko na vse ritme, zadnje čase na Queene, obožujem jih! Kako to počnem, pa si lahko pogledate tudi med objavami na mojem profilu na Instagramu. (smeh)

Story: Kje v pomladnih mesecih nabirate energijo in moči?

Dolgo sem to počela na plesnem parketu in v dvorani. Sicer mi je malo moči vzela poškodba gležnja, a se z njim uspešno borim vsak dan in je bolje. Ko mi čas dopušča, grem v naravo in ležim na soncu in ne mislim na nič. Vsakodnevno smo izpostavljeni toliko informacijam, da je to pravi luksuz.

Story: S čim si osvežite misli? Zbistrite glavo?

Stran od vseh pametnih naprav. Pomirja me, ko pletem makrame. To je moj novi hobi, nad katerim sem navdušena. S prsti vozlam in vozlam in sčasoma nekaj nastane. Tudi ko nabiram palice za makrame v naravi ... super sprostitev!

Story: Vas muči utrujenost, značilna za ta letni čas?

Trenutno imam nihanja med utrujenostjo in energijo, tudi adrenalinom. Ne vem, ali je to pomladanska utrujenost, je pa vsekakor to posledica šova Zvezde plešejo, kjer sem neskončno uživala. Hvaležna sem, da sem bila del takšne super ekipe plesalcev, zvezd in ustvarjalcev oddaje. Zdaj sem še bolj prepričana, da je življenje en sam ples!

Besedilo: Nika Arsovski // Fotografije: Primož Predalič, arhiv Lady

Cosmopolitan

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Cosmopolitan10/2019

Naročite se na revijo Cosmopolitan:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 10/2019

Story 10/2019, od 09. 05. 2019