Jana Morelj brez dlake na jeziku spregovorila o drugi nosečnosti

Jana Morelj brez dlake na jeziku spregovorila o drugi nosečnosti (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
25. 11. 2021

Voditeljica Jana Morelj je že vajena, da se o njej piše marsikaj, seveda pa tudi to, da naj bi pod srcem nosila še enega otroka.

Oblačila, ki jih nosite kot vremenarka, vam izbere stilistka. Koliko svobode imate pri oblačenju? Lahko zavrnete kakšno obleko, če vam ni všeč?

Na srečo se lahko s stilistko pogovorim, če mi kaj ne ustreza in večinoma spoštuje moje pripombe. Nekoliko vpliva imam pri oblačenju, vendar nisem jaz tista, ki izbira oblačila. Včasih se ne počutim dobro v določenih oblačilih, ampak se skušam s tem čim manj obremenjevati. Enostavno jih odmislim. Zavedam se, da je moje delo predstavitev vremenske napovedi, zato se osredotočim na to. Vendar gledalci najbrž opazijo, kadar se v določeni obleki ne počutim najbolje.

Takšno je bilo prvo srečanje Jane Morelj z njenim srčnim izbrancem

Zgodi se, da prejmem opazke zaradi svojega videza. Pred dvema tednoma, ko sem imela nekoliko bolj napihnjen trebušček, je nekdo že komentiral, če pričakujem drugega otroka. Negativni komentarji seveda so. Od mene se pričakuje, da sem vedno popolna, kar pa je nemogoče, ker sem samo človek.

Vir: Mična.si

Priporočamo