Jana Morelj dolgo molčala, zdaj pa povedala svojo resnico o Janiju Muhiču

Jana Morelj dolgo molčala, zdaj pa povedala svojo resnico o Janiju Muhiču (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
21. 2. 2022

Lepa vremenarka Jana Morelj ne skriva več, kakšen je njen odnos z voditeljem na POP TV, Janijem Muhičem.

"V rundownu je Jani ponavadi samo J, en drugega pa kličeva Janči. Ko sem se še uvajala na Popu je bil edini, ki je prišel v režijo preveriti, kaj ta nova sploh dela in kako ji gre. (Hvala Jani, nikoli ne bom pozabila). Navihan drugače tale naš Janči. Vsi se spomnimo tistih gat med oddajo, a ne?

On pravi, da so bile kratke hlače. (Če verjameš ...) Mimogrede, tale ideja s fotko je njegova, miza pa je na srečo zdržala. Zaveden Novomeščan, oče treh otrok, ampak po srcu večen pobalin. Tudi izgleda tako. Nosi allstarke, kar mi je seveda zelo všeč. Začel je kot radijec in ta spontanost skupaj z iznajdljivostjo je ostala zakoreninjena nekje globoko pod njegovo kožo. Vedno ga z veseljem malo preizkušam, ker vem da bo vrnil žogico.

Ciničen dečko, ki me velikokrat spomni na lik odvetnika Alana Shora v nadaljevanki Boston Legal. Velik kavalir, dobrodelnež in, upam si reči, tudi krasen prijatelj, ki mi je podaril kar nekaj odličnih ter predvsem iskrenih nasvetov. Take ljudi zelo cenim in spoštujem. No, tega Dolenjčka pa naravnost obožujem!  Jani Muhič za vedno!" je na svojem Instagram profilu pred časom zapisala Jana Morelj in tako priznala, da se s svojim novinarskim kolegom odlično razume.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jana Morelj (@janchika)