Jana Morelj na plaži pokazala izklesane noge

27. 6. 2019

Radijska voditeljica Jana Morelj se lahko pohvali, da ima tudi po porodu še vedno zavidanja vredno postavo.

Jana Morelj je lani prvič okusila čare materinstva, po porodu pa se lahko pohvali, da je njena postava znova izklesana in fit.

Radijska voditeljica se te dni z družino mudi nekje ob morju, kjer je ponosno pokazala svoje lepe noge, ki tudi zdaj, ko je za njo nosečnost, še vedno ostajajo nedotaknjene in izklesane.

Številne verjetno zanima, kakšen je njen recept za vitko linijo in kako ji je uspelo tako zelo hitro priti nazaj v staro formo. Verjetno imajo nekaj pri tem tudi dobri geni in dejstvo, da Jana skrbno pazi, kaj se znajde na njenem jedilniku.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

POLETJE: ŽENSKE vs. MOŠKI. 😂 Tipi so že pripravljeni, kaj pa ve? Mogoče vam manjka samo še zadnji manjši detajl, ki pa veliko šteje. Skok v brezskrbne tople dni z lepimi gladkimi nogami. 🧜🏻‍♀️ In tukaj lahko pomagam. 🤗 No, v bistvu bodo še najbolj pomagali epilatorji Braun. Preverjeno. 👌🏻 Če bi ga rade preizkusile odklikajte na enaa.com http://bit.ly/AkcijaBraunEpilatorji in uporabite kodo BRAUNJANA30 za 30% popust. Mašinco lahko testirate 100 dni in v primeru, da vam ne bo všeč (v kar pa moooočno dvomim) dobite povrnjen denar. 😍 Uuu, pa še to! 🎀 Ob vsakem nakupu dobite res krasno darilo. Namig: swarovski.💎 Poletje, požen'! Mi smo prpravlen! 💦 #summer2019 #LepaBraun #BraunSLO #Braun #samozavestnabraun #BraunBeauty #ad

A post shared by Jana Morelj (@janchika) on

Priporočamo