Jana Morelj namesto na morju, noge namaka kar v vedru vode

19. 6. 2019

Slovenska voditeljica Jana Morelj se zna odlično ohladiti v teh vročih dneh, ko vročina nikakor ne popušča.

"Če ti ne rata priti do morja, si ga sam narediš! Tudi na strehi, če je treba. "Summer body" je pač tak kot je. Glavno, da so cunjice ekstra kratke, kopalke obvezna oprema koža pa zglancana. Brez tega ne gre," je na svojem Instagram profilu zapisala Jana Morelj.

Vsekakor velja slediti njeni ideji, saj v teh vročih dneh številni iščejo hitre rešitve, ki pomagajo ohladiti razgreta telesa. Jana ima tudi po rojstvu hčerke zavidanja vredno postavo, ki ji jo zagotovo zavidajo številne mamice.

No, vsekakor je videti odlično, njena postava pa ostaja izklesana in pripravljena na dolgo in vroče poletje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Če ti ne rata prit do morja, si ga sam nardiš! 😎 Tudi na strehi, če je treba. 😍 "Summer body" je pač tak kot je. 🤷🏻‍♀️ Glavno, da so cunjice ekstra kratke, kopalke obvezna oprema 👙 koža pa zglancana.👌🏻 Brez tega ne gre. 🏖 Eni smo bolj oldschool ljudje po načelu "zrihtam sama". Kozmetični saloni me tako bolj redko vidjo, sem pa letos dobila priložnost, da si enga majhnega, luškanga zrihtam kr doma. Pršpara minute in evrčke. Čiščenje, masaža, depilacija, ni da ni. Mogoče mi BraunSet9 celo kakšno leto in gubo zbriše. 😂🤞🏻 🔥In še glavna zadeva.. ZEEELOOO kmalu vas razveselim z eno SUPER novičko!! 😃😀 Ne zamudit! 🎁😘 #bozicekprideletospoleti #BraunSLO #BraunBeauty #LepaBraun #Braun #samozavestnabraun #ad

A post shared by Jana Morelj (@janchika) on

Priporočamo