Jana Morelj o voditelju Ediju Pucerju zdaj povedala tisto, kar se je že nekaj časa vedelo, a je zdaj tudi javno

30. 5. 2023
Deli
Jana Morelj o voditelju Ediju Pucerju zdaj povedala tisto, kar se je že nekaj časa vedelo, a je zdaj tudi javno (foto: Arhiv)
Arhiv

Radijska voditeljica Jana Morelj ne skriva, da obožuje svojo službo na POP TV, kjer že leta vodi vreme in da ima tudi s sodelavci poseben odnos.

Voditeljica Jana Morelj ne skriva, da obožuje svoje sodelavce na POP TV in da svoje delo na televiziji rada opravlja in se tam tudi dobro počuti. Seveda pa k temu pripomorejo tudi dobri odnosi z sodelavci in Jana ne skriva, da se z njimi odlično razume in da velikokrat tudi pristno nasmejejo in eden takšnih je tudi voditelj oddaje 24ur, Edi Pucer.

"Dan z Edijem. Nova očala ima in manjšo dioptrijo kot jaz. Včasih išče svoja očala. Faca. Še en Primorec, ki ne more brez morja. Obvlada tudi jadranje in je del nepogrešljivega tandema z Darjo Zgonc. Ko se med njima enkrat vžge iskrica smeha je konec. In komaj čakamo, da se to zgodi. Uuu, pa velikokrat pohvali moj stajling. Tudi danes ga je. Skratka, Edi je kul," je bila iskrena voditeljica Jana Morelj, ko je na svojem Instagramu objavila njuno skupno fotografijo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jana Morelj (@janchika)

No, verjamemo, da se za kamerami dogajajo še veliko bolj zanimive stvari, kot pred kamerami, ki jih gledalci seveda ne vidimo, so pa to prav gotovo prigode, ki bi jih mnogi želeli slišati in tudi videti. Občasno POP TV na svojih socialnih omrežjih objavi tudi kakšne spodrsljaje, ki se zgodijo za kamerami in takšni posnetki navadno še leta krožijo po spletu in sprožajo veliko smeha, saj so običajno zares posrečeni.

Preberite še: Darja Zgonc ga redko pokaže, to je njen lepi srčni izbranec, s katerim se rada sprehajata na Obali!

Morda vas zanima tudi spodnji podcast s Katarino Čas:

Igralka Katarina Čas in voditelj Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega namen je, da spoznavamo sijajne zgodbe ljudi, ki nas navdihujejo, pogovarjata o uspehih v filmski industriji, o srečanju z Leonardom DiCapriem in o igralkinem nesojenem prizoru z DiCapriem, zaradi katerega je skoraj zavrnila vlogo. "V filmih je toliko navdihujočih stvari za moje delo in življenje, da si brez tega, kar vi (igralci) počnete, ne znam predstavljati pravzaprav enega uspešnega, lepega, navdihujočega življenja," meni nekdanji predsednik države Pahor, ki je v goste povabil Katarino Čas, za katero je v tekmi za predsedniški stolček leta 2012 dejal, da je zanj najbolj seksi Slovenka.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan