Jana Morelj pokazala (in dokazala!) da z njo ne gre zobati češenj, poglejte si, kako se je odrezala

Jana Morelj pokazala (in dokazala!) da z njo ne gre zobati češenj, poglejte si, kako se je odrezala (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
13. 4. 2021

Za en dan se je preobrazila v vročekrvno boksarko in se v ringu pomerila z znamenitim boksarjem Dejanom Zavcem.

Priljubljena POP TV-jeva vremenarka in voditeljica na Radiu 1, Jana Morelj, je na prvi pogled nežno in krhko dekle, za katerega si nihče ne bi mislil, da premore toliko moči, kot jo je pokazala tokrat.

Gre za poseben izziv, ki so ga pripravili na Radiu 1. Štirje voditelji jutranjega radijskega programa so se namreč odločili, da bodo imeli vsak svoj športni dan, poslušalci pa so predlagali, v katerem športu naj se pomerijo. Tako je Miho Deželaka že "doletela" ritmična gimnastika, Jana pa se je postavila v boksarski ring.

Pogumna voditeljica si je nataknila rokavice in se treninga lotila z boksarsko legendo Dejanom Zavcem. Pokazala in dokazala je, da ni od muh in da ima v sebi talent za boksanje in borbenost. Z izzivom je opravila brez težav, ob tem pa je nastal zanimiv posnetek, ki pokaže, kako naporni so lahko treningi. Ob tem lahko samo rečemo: Jana. kapo dol!