Jana Morelj pokazala, s kom se je stiskala za praznike, res ji je lepo

3. 5. 2023
Deli
Jana Morelj pokazala, s kom se je stiskala za praznike, res ji je lepo (foto: Arhiv)
Arhiv

Lepa voditeljica Jana Morelj ne skriva, da ji je v tej družbi zares noro lepo in da je ne bi zamenjala za nič na svetu.

Pred časom je kot strela z jasnega odjeknila novica, da voditeljica Jana Morelj ni nič več skupaj s svojim srčnim izbrancem. Skupaj imata ljubko hčerko Mio, ki jo Jana naravnost obožuje in ne skriva, da ji je v njeni družbi najbolj lepo in da vedno komaj čaka tisti čas, ko se lahko posvetita druga drugi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jana Morelj (@janchika)

Tudi nedavne praznike je bilo tako, ko je Jana objavila čudovito fotografijo, ko sta se potepali z njeno malo princesko in zdelo se je, da se dekleti zares lepo zabavata. Jana svoje edinke nikoli ni izpostavljala javnosti, saj je svojo zasebnost vedno skrbno čuvala, zato tudi razhoda z očetom svoje hčerke ni obešala na velik zvon.

Vsekakor pa je videti, da tudi zdaj, ko je samska, živi na polno in se ima zares lepo.

Preberite še: Super par: Indira mora zaradi kilogramov zagovarjati tudi svojega Matica, tole mu očitajo!

  • Morda bi vas še zanimalo: Jure Knez in Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha pogovarjata o vpetosti družine v poslovno sodelovanje, zakaj so mladi pomembni za razvoj in napredek podjetja ter kakšen mora biti vodja, da lahko ekipo pripelje do svetovnega uspeha. Nadvse zanimiva debata pa se je razvila tudi okoli teme, kaj uspeh sploh je. Vabljeni k ogledu!