Jana Morelj razkrila, kaj ima neznansko rada in obenem ne redi

30. 7. 2019

Slovenska radijska voditeljica Jana Morelj je velika oboževalka glasbe in koncertov, ki si jih privošči, ko le utegne.

"Brez glasbe mi živeti ni. Sploh brez "jezne glasbe". Tako pišejo eni. Ja, rada jo imam. "Tajezno". Ampak glasba je univerzalen jezik, ki poveže med sabo najrazličnejše ljudi, rase, spolne usmeritve in veroizpovedi," je svojo izpoved na svojem Instagram profilu začela Jana Morelj.

"Oblikovali so me predvsem izraziti ženski vokali. Pevke, ki so bile drugačne, samosvoje, močne, z globino, energijo, vsebino, zgodbo. Take, ki sem jih občudovala in jim želela biti podobna. Skunk Anansie: pevka Skin, Guano Apes: pevka Sandra Nasić in pevka Anouk. Zadnja mi manjka v albumu koncertov, ostali dve pa sem na srečo uspela ujeti. Skin znova včeraj," je navdušeno zapisala.

"Ste bili kdaj na žurki brez glasbe? Brez veze, kajne? Valda! Glasba je namreč hrana za dušo. Privoščite si jo čim večkrat in čim več! Vsaj nekaj kar ne škodi/redi/zastruplja ... Glasba je življenje!" je še zapisala in tako razkrila, kaj je tisto, kar si zares rada privošči povsem brez slabe vesti, saj ve, da tehtnica po tej "obilni sladici" ne bo pokazala niti dekagrama več.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brez glasbe mi živeti ni. Sploh brez "jezne glasbe". Tako pišejo eni. 😁 Ja, rada jo mam. "Tajezno". 🤘🏻 Ampak glasba je univerzalen jezik, ki poveže med sabo najrazličnejše ljudi, rase, spolne usmeritve in veroizpovedi. Oblikovali so me predvsem izraziti ženski vokali. Pevke, ki so bile drugačne, samosvoje, močne, z globino, energijo, vsebino, zgodbo. Take, ki sem jih občudovala in jim želela bit podobna. Skunk Anansie: pevka Skin, Guano Apes: pevka Sandra Nasić in pevka Anouk. Zadnja mi manjka v albumu koncertov, ostali dve pa sem na srečo uspela ujet. Skin znova včeraj. 😍 Odličen koncert, ki je kljub vročini doživel 2 bisa. Energija nora, glas še štima pa sporočilnost tudi. 👏🏻 Glasba je bila vedno moj obliž za srčne rane, razočaranje, jezo ali bonus k obdobjem sreče. Ste bili kdaj na žurki brez glasbe? Brezveze, kajne? Valda!! Glasba je namreč hrana za dušo. Privoščite si jo čimvečkrat in čimveč! Vsaj neki kar ne škodi/redi/zastruplja... 😄 Glasba je življenje! ❤

A post shared by Jana Morelj (@janchika) on

Priporočamo