Jana Morelj razkrila, kaj se skriva v njeni potovalni torbi

3. 6. 2019

Radijska voditeljica Jana Morelj ne skriva, da že komaj čaka počitnice in sončne dni.

"Evo ga! 1.junij, začetek meteorološkega poletja. Letos bomo očitno bolj pod dežnikom, ampak mi smo vseeno pripravljeni," je zapisala Jana Morelj in ob tem razkrila, kaj se to leto skriva v njeni počitniški potovalni torbi. Med drugim je razkrila, da bo na plaži brala biografijo Freddieja Mercuryja, med tem, ko se bo njena ljubka mala princeska igrala s številnimi igračami, ko so se znašle v potovalni torbi.

V torbi ne manjka niti epilator, ki je za številne predstavnice nežnejšega spola poleti nujno zlo. "Da ne bom vsak dan tekala pod tuš z britvico," je še zapisala Jana in dodala: "Poletje, zdaj pa dost! Samo še tebe čakamo! Pridi!" Upamo, da bodo njene besede zalegle in da bomo v prihodnjih dneh le dočakali tiste prave poletne temperature.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Evo ga! 1.junij 🗓 - začetek meteorološkega poletja. 🙌🏻 🏖 Letos bomo očitno bolj pod dežnikom, ampak mi smo vseeno pripravljeni! 💪🏻😜 ✔brisača (da bo mehko in toplo 🤗) ✔kopalke (tokrat brez velikega trebuščka🤰) ✔sončna očala (če bo sluuučajno sonce 😎) ✔japonke (ker jih obožujem in bi bla najrajš skoz v njih 👣) ✔slušalke (ker se brez muske ne da živet 🎶) ✔knjige zame (poleti mam res cajt za branje📚 ) ✔knjige in igrače za Mio (da bo vsaj 3 minute mir 🤪) ✔skejt za fotra (da bo lahko pridelal še kakšno poškodbo 🤦🏻‍♀️) ✔klobuk (za "bad hair day"🤯) ✔epilator (da ne bom vsak dan tekala pod tuš z britvico 🛀) Poletje, zdej pa dost! Sam še tebe čakamo! Prid! 🏄‍♀️🏝🌞⛱🌊🍹🏊🏻‍♀️ #summeriscoming #lovesummer #needsun #enoughrain #BraunBeauty #LepaBraun #BraunSLO #Braun #ad

A post shared by Jana Morelj (@janchika) on

Priporočamo