Jana Morelj razkrila, kakšna je Darja Zgonc takrat, ko se ugasnejo kamere

11. 10. 2019

Voditeljica Jana Morelj se je po letu dni vrnila v studio POP TV, kjer napoveduje vremensko napoved in ne skriva, da svoje sodelavce naravnost obožuje.

"S kakimi facami si delim studio na POP TV! Danes z Darjo. Kraljica! Inteligentna, sposobna, odlična voditeljica, resna ko je treba, drugače pa mega zabavna in vedno za štose. Zavedna Primorka z nalezljivim smehom in hudo manekensko postavo. Ja, sem ji kar malo fouš ... Super ženska tale naša Darčič in res jo imam rada," je na svojem Instagram profilu zapisala voditeljica Jana Morelj, ki ne skriva, da svojo službo na POP TV zares obožuje in da se tam počuti kot v domači dnevni sobi.

No, verjetno bi tudi Darja o Jani povedala enako, saj je znano, da je Jana izjemno prijetna sodelavka, ki ni prav nič zvezdniška in še manj vzvišena, zato je delati z njo pravo veselje.

Jane zadnje leto dni nismo videvali na malih ekranih, saj je prvič okusila čare materinstva in se je posvečala svoji ljubki hčerki Mii. Pred nekaj tedni pa se je vrnila s porodniškega dopusta in zdaj jo zopet lahko videvamo v oddaji 24ur, kjer skrbi za vremensko napoved.