Jana Morelj se je tako razveselila nevsakdanjega darila, poglejte si, kako je bila očarljiva

Jana Morelj se je tako razveselila nevsakdanjega darila, poglejte si, kako je bila očarljiva (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
22. 2. 2021

Pred kratkim je priljubljena vremenarka in radijska voditeljica praznovala rojstni dan.

Ob tem je Jana Morelj dobila prav posebno torto, katere se je resnično razveselila. Narejena je namreč v obliki trboveljskega dimnika, na katerega je Jana pogumno splezala.

"Starejša in ne nujno pametnejša. HVALA VSEM za lepa voščila. P.s: Kaj pa čist nora torta!?" To so besede, s katerimi je komentirala fotografijo, na kateri v rokah drži torto. Pri tem je bila videti nadvse očarljiva, njeni sledilci pa so ji zaželeli vse najboljše in najlepše. Iskrenim čestitkam se pridružujemo tudi v našem uredništvu.

Spomnimo: pred časom se je Jana odločila za pravi adrenalinski podvig in se povzpela na 360 metrov visok trboveljski dimnik, ki velja za najvišjega v Evropi. Njeno dejanje je poželo veliko pozornosti, še posebej, ker ga je izpeljala v okviru 28-urnega dobrodelnega maratona Radia 1. Ker je šlo za dobrodelni namen, Jana ni imela pomislekov in s tem je zagotovo pripomogla k uspehu dobrodelne akcije.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jana Morelj (@janchika)