Jana Morelj se je tako spomnila svoje posebne obletnice, je res minilo že 10 let?!

27. 5. 2021
Deli
Jana Morelj se je tako spomnila svoje posebne obletnice, je res minilo že 10 let?! (foto: Arhiv)
Arhiv

Prisrčna radijka in voditeljica se je nostalgično in s hvaležnostjo spomnila časov, ko je prvič nastopila v vlogi vremenarke.

Jana Morelj je pred kratkim obeležila obletnico, ki ima zanjo poseben pomen - okroglih deset let dela na POP TV-ju, kjer gledalce obvešča o vremenski napovedi.

V tem času je postala dobra znanka televizijskih zaslonov, številnim gledalcem pa s svojo priljudnostjo in načinom podajanja vremenskih informacij prinese dobro voljo v dnevne sobe, tudi če napoved ni najbolj ugodna.

Ob tem okroglem jubileju je Jana na družbenem omrežju objavila fotografijo, na kateri jo lahko občudujemo v lepi modri obleki, ki postavni temnolaski pristoji kot ulita, ter zapisala: "Ne morm verjet.. danes je 10 let odkar sem prvič rekla "Dobr večir" na Popu!Večno hvaležna za priložnost, nova znanja in nove prijatelje."

Številni sledilci so ji ob tem iskreno čestitali in ji zaželeli še veliko let v tako vzpodbudnem delovnem okolju, v katerem je našla dobre prijatelje in odlične sodelavce. Čestitkam se pridružujemo tudi v našem uredništvu in Jani želimo še veliko uspehov pri njenem delu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jana Morelj (@janchika)

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik