Jana Morelj v kratkih hlačkah pokazala svoje izklesane noge in se pri tem na vso moč zabavala

Jana Morelj v kratkih hlačkah pokazala svoje izklesane noge in se pri tem na vso moč zabavala (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
14. 9. 2020

Priljubljena vremenarka in radijka vzorno skrbi za svojo kondicijo, kar se še kako pozna na njeni postavi.

Tokrat smo jo lahko občudovali v kratkih športnih hlačkah, ki si jih je oblekla, ko se je odpravila na pohod na Nanos. Njene noge so vitke in čvrste, kar je jasno vidno na sliki, ki jo je objavila na svojem Instagram profilu.

Prizor je komentirala z besedami: "Saj ni res pa je: prvič na Nanosu! "Mičkenu" je zapihalo, drgač pa šajba. In hvala za konkretno viljamovko." No, očitno je Jana ljubiteljica hribov, čeprav je bila prvič na Nanosu, saj si je po opravljenem "delu" privoščila kozarček žgane pijače - tako kot si ga marsikateri planinec, običajno v družbi čaja.

Njeni sledilci so bili navdušeni, vsi po vrsti so jo pohvalili, hkrati pa so jo spraševali, če se bo še kdaj odpravila na Nanos. Zdaj, ko je osvojila pot, se bo zagotovo z veseljem še kdaj vrnila in tudi nadaljevala z odkrivanjem lepih in zanimivih hribovskih poti. Jana dobro ve, da je na takih pohodih prijetno združeno s koristnim, saj poskrbimo tako za telo kot za duha.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Saj ni res pa je: prvič na Nanosu! 😲 "Mičkenu" je zapihalo, drgač pa šajba. 🤘🏻 In hvala za konkretno viljamovko. 😉🔥

A post shared by Jana Morelj (@janchika) on

Priporočamo