Noro dobro! Jana Morelj od glave do pet v hudi barvi, ki si je številne ne upajo nositi, na njej pa je videti takole ...

9. 4. 2023
Deli
Noro dobro! Jana Morelj od glave do pet v hudi barvi, ki si je številne ne upajo nositi, na njej pa je videti takole ... (foto: Aleksandra Saša Prelesnik)
Aleksandra Saša Prelesnik

Ta barva resnično naredi lepo uslugo njeni bleščeči polti!

Simpatična radijska voditeljica in vremenarka Jana Morelj je delila fotografijo, na kateri nosi barvo, ki si je večina žensk ne upa nositi, čeprav se rade spogledujejo z njo. Gre namreč za živo zeleno barvo, ki še posebej pristaja temnolaskam s svetlo poltjo, kot je Jana sama. Kot nalašč je za prve dni pomladi, ko običajno osvežimo svojo garderobo.

Jana je nosila svileni top brez rokavov, ki poudari njene izklesane roke, hlače z visokim pasom, primerne tudi za poslovno okolje, ter elegantne salonarje na špico. Gre za odličen monokromatski stajling, ki ga sestavljajo oblačila v enaki barvi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jana Morelj (@janchika)

Jana je torej prava inspiracija, da daste živo zeleni barvi tudi sami priložnost. Dovolj je že le en kos, za tiste bolj pogumne pa se vsekakor kar ponuja monokromatski stajling. Obljubimo, da vas ne bo razočarala!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jana Morelj (@janchika)

Fotografije Urša Premik in IG / Jana Morelj

Preberite več na Elle.si

  • Morda bi vas še zanimalo: Našega nekdanjega predsednika Boruta Pahorja spoznavamo v novi luči - v svojem prvem podkastu razkriva zgodbo 21-letnega dekleta, za katero so hude življenjske preizkušnje. Gre za Korino Korper iz Maribora. Izgubila je očeta, nato pa je skupaj s svojo mamo zmagala v boju proti raku. Njena pot je bila zahtevna - a je pokazala in dokazala, da je velika borka. Več boste izvedeli v spodnjem posnetku, vabljeni k ogledu.