Jana praznuje! Vas pa razvaja in nagrajuje!

30. 5. 2017 | Vir: Jana
Deli
Jana praznuje! Vas pa razvaja in nagrajuje! (foto: Promocijski material ponudnikov)
Promocijski material ponudnikov

Thermana Laško in Jana podarjata 30 vstopnic za kopanje in savnanje za dve osebi.

Bi se brezplačno kopali in se sproščali v savnah Thermane Laško? Kakšno vprašanje!

Ker pri reviji Jana vemo, da je razvajanje zelo pomembno, smo se odločili ob posebni priložnosti, ko 'nova Jana' praznuje eno leto – pripraviti nagradno igro in izžrebanim 30 bralcem podariti 2 vstopnici za celodnevno kopanje in savnanje v Termalnem centru v Thermani Laško.

Z vstopnico imate prost vstop v bazen in savne.Tam vas pričakujemo v četrtek, 8. junija, ob 9. uri zjutraj.

Savna, Thermania Laško

Kako do brezplačnih vstopnic?

Vse, kar morate narediti, je, da do petka, 2. junija, pošljete e-sporočilo, s kom bi se želeli razvajati v Thermani Laško (z osebnimi podatki in telefonom) na naš e-naslov: info@revijajana.si ali po pošti na AM Ljubljana, d. o. o., za revijo Jana, Bleiweisova 30, 1000 Ljubljana, s pripisom za Thermana Laško.

Za dobro počutje

Če Thermane Laško še ne poznate, naj vam povemo, da je hotelski kompleks Thermana Laško le dobrih 10 kilometrov od Celja – pod svojo 'streho' pa Thermana združuje raznovrstne načine sprostitve telesa in duha ter ohranjanja zdravja. Thermana Laško, nekoč Zdravilišče Laško, slovi po odličnih medicinskih storitvah, s katerimi si lahko povrnete ali ohranite zdravje. Priporočamo vam, da denimo svoje popotovanje začnete v pivnici termalne vode, kjer vam bo kozarec termalne vode Laško poživil telo, vas revitaliziral in pozitivno vplival na vaše počutje.

Pod edinstveno dih jemajočo stekleno kupolo najdete kopališče in veliko vodno zabavo za vso družino. Imajo tudi Wellness Spa Center, kjer ponujajo širok nabor masaž, kopeli, sprostitvenih in negovalnih tretmajev.

Kupola Thermania Laško

Črpajoč iz tradicije lokalnega okolja, lahko v Thermani Laško uživate v edinstvenih pivovskih in medenih velneških tretmajih, pivo in med pa vključujejo tudi v svojo kulinarično ponudbo. Na sotočju dobrega je tudi eden naj­mlajših kongresnih centrov pri nas in Thermana & Veda Ayurveda Center, kjer vam več tisočletij stara indijska znanost o medicini pomaga pri ohranjanju zdravja in dobrega počutja.

Več na: www.thermana.si

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk