Janez Janša: Selitev in prihod dojenčka

Urška Bačovnik in Janez Janša (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Story
22. 7. 2011

Vse je tako kot na popolni razglednici z lepimi pozdravi iz Slovenije. Prostran, skrbno pokošen travnik, pod katerim stoji bela hiša obdana z bohotnim cvetjem in mogočnimi drevesi, piko na i pravi »slovenski razglednici« pa daje še leseno kmečko poslopje.

Ja prvak SDS Janez Janša je po predlanski poroki v Posočju, zimsko najavo, da sta z ženo Urško v veselem pričakovanju, zdaj svojo idilično družinsko vzdušje dopolnil še z nakupom stanovanjske hiše v Šentilju pri Velenju.

Zakonca Janša očitno nista mogla prav dolgo zdržati v Ljubljani, saj ste si zelo hitro po nakupu stanovanja v centru prestolnice zažela selitev v mali Šentilj, od koder sicer prihaja Urška. Eden od najbolj znanih politikov v Sloveniji je za 300 tisoč evrov kupil opuščeno kmetijo s tremi hektarji zemljišč, pišejo v časniku Finance, katerim je Janša tudi zaupal: »Končujeva zamenjavo stanovanja v Ljubljani za vseljivo, a neopremljeno stanovanjsko hišo v Šentilju pri Velenju. Proces je v fazi vpisov v zemljiško knjigo. Tja se bova preselila, hiša je namreč v bližini ženinih staršev. Poleg hiše sta še sadovnjak in gozd.«

Nova Story že v prodaji

Story