Janez Škrabec je želel postati detektiv

10. 4. 2016

Direktorica Detektivsko varnostne agencije Bernarda Škrabar in direktor Skupine Riko Janez Škrabec imata več skupnega, kot se zdi na prvi pogled.

Oba sta si svoje življenje in kariero zamišljala drugače, oba sta po duši radovedneža, oba sta uspešna v poslu in oba imata dobro razvit čut za delo z ljudmi.

Škrabca sta od otroštva zanimala novinarstvo in detektivska dejavnost, Škrabarjeva pa je najprej šest let delala kot medicinska sestra v zdravstvenem domu.

"Če bi imela izbiro, bi se danes spet odločila enako in delala kot medicinska sestra. Ta poklic mi je dal ogromno izkušenj pri delu z ljudmi, predvsem sem se naučila poslušati, razvila socialni čut in intuicijo," pravi Škrabarjeva.

Škrabec je danes uspešen podjetnik in filantrop, ona pa detektivka s svojo detektivsko agencijo, ki je ena naprednejših v Sloveniji.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri