Jani Božič: Cavazzo bo še slikal!

27. 10. 2009 | Vir: Nova
Deli
»Sramota je nepopisna, a če ga srečam na ulici, ga bom seveda fotografiral,« pravi Jani.

Fotograf in paparac Jani Božič je ugotovil, da je služba na uredništvu Nove še kako nevarna – sploh če fotografiraš Sebastijana Cavazzo.

Igralec, o katerem se pojavljajo vse glasnejše govorice, da težko preboleva družinsko tragedijo, poleg tega pa naj bi se mu po pisanju nekaterih medijev ena dogajala še doma – v zakonu s Tino Cavazza mu menda hudo škriplje, se je najprej verbalno, potem pa še fizično spravil nad Janija.

Najbolj od vsega me je presenetila Cavazzova izjava v nekem časopisu, da je bilo vse samo nesporazum. Kakšen nesporazum neki?! Kamere pred avstrijsko banko na Prešercu so zagotovo zabeležile, kaj se je dogajalo v ponedeljek. Jaz sem samo opravljal svoje delo, ko se je medijska osebnost `šetala` po centru Ljubljane.

Sebastijana Cavazzo bi zagotovo slikal vsak, ki se s fotografiranjem preživlja. Noben fotograf ne bi ravnal nič drugače, kot sem jaz,« pravi fotograf revij Nova, Lea in Story. »Čeprav je za neki medij rekel, da sem ga jaz odrinil, to še zdaleč ni res.

Z borilnimi veščinami se ukvarjam že od sedmega leta in dobro vem, kaj je prvo pravilo uličnih pretepov: beži, kolikor daleč moreš. In jaz sem ga upošteval.

Mlajši Cavazza pa se je nenehno zaletaval vame in mi zvijal roke, zapestje, v katerem sem imel fotoaparat in telefon, s katerim sem snemal njegov teror nad mano,« pravi Jani, ki dobro ve, kakšen je profesionalni prijem.

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu