Jani in Teja (Gostilna išče šefa): Sta noč končno preživela skupaj?

Teja in Jani  (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
Vir: Govori.se
21. 11. 2012

Jutri v reviji Story objavljamo ekskluzivne fotografije Teje in Janija, ki smo ju ujeli v tistih nekaj urah, ki jih je Jani preživel zunaj resničnostnega šova Gostilna išče šefa.

Čeprav so gledalci iz šova izločili Janija, si je Rok vseeno želel domov, zato se je namesto njega v gostilno vrnil Jani. Tekmovanje pa se tudi vse bolj zaostruje, veljati so namreč začela nova pravila.

Začela se je nova faza boja za gostilno, saj se je končalo tekmovanje v skupinah. V bojne vrste vstopajo posamezniki.

Za tekmovalci je že sedem napornih tednov v gostilni. Pripravniškega obdobja je konec in čas je, da si tekmovalci nadenejo prave kuharske uniforme in v kuhinji pomerijo 'ena na ena'.

V boju za mesto šefa ostaja še pet najboljših posameznikov, ki se bodo od zdaj morali dokazati tudi s svojimi kreacijami. Z ustvarjanjem lastnih jedi bodo morali v prvi vrsti prepričati šefa Bineta, nato pa še gledalce.

Samo najboljše kreacije bodo postale del dnevnega menija in samo eden od tekmovalcev bo po končanem tedenskem izzivu postal varen pred nominacijami.

Kdo izmed njih je iz pravega testa, da postane šef najbolj priljubljene gostilne pri nas? Kdo je dovolj samostojen, da se dokaže kot posameznik? In kdo je sposoben vzdrževati šefove visoke standarde?

Čeprav se je Jani vrnil v tekmovanje, je nekaj ur zunaj šova preživel s Tejo. Več jutri v reviji Story.