Jani Hace ima vse: nekaj, kar rad počne, zdravje in družino!

Jani Hace ima vse: nekaj, kar rad počne, zdravje in družino! (foto: Goran Antley) Goran Antley
26. 1. 2016

Jani Hace si je največjo željo, da postane studijski glasbenik, uresničil že v devetdesetih letih, medtem ko se je na začetku 21. stoletja z bas kitaro usidral v skupini Siddharta.

Potrdil se je tudi kot skladatelj in producent, do izpolnitve želje po ustvarjanju lastnega albuma pa bo še počakal na pravi trenutek. Po njegovem ima v življenju vse, kar potrebuje: nekaj, kar rad počne, zdravje in družino.

  • "Velikokrat pomislim, da imam srečo. Se pravi, da sem si izbral nekaj, kar me veseli in je hkrati tudi moj kruh. Pa daleč od tega, da je vedno lahko. Priznam, da na nastopih uživam. Da pa prideš do tega, je treba nekaj narediti. Vsak človek mora stremeti k temu, da najde poklic ali neko zanimanje, v katerem bo vsaj do neke mere lahko pustil svoj pečat. Vedno rad vidim človeka, ki v svojem poslu uživa, pa naj bo ta posel še toliko težek ali bizaren. Če ga osrečuje, s tem posledično brez dvoma doprinese tudi svoji okolici. Sicer si ne predstavljam, kako ti je, ko ti na urgenci pripeljejo razmesarjenega človeka. Tu gre za deset tisoč ur vaje in za to, kako se pripraviš na tako situacijo. Mislim pa, da moraš predvsem imeti rad to, kar delaš, kar ni vedno lahko. Verjamem pa, da imaš vedno vsaj 90 odstotkov usode v svojih rokah."

Preberite več na Lisa.si