Jani in Teja Jugovic (Cool Fotra in Cool Mamacita) ne vesta v kaj se spuščata

17. 1. 2020
Deli
Jani in Teja Jugovic (Cool Fotra in Cool Mamacita) ne vesta v kaj se spuščata (foto: Goran Antley)
Goran Antley

Janija in Tejo Jugovic, ki sta združena tako v zasebnem kot tudi v poslovnem življenju, čaka to pomlad prav poseben izziv, saj se bosta kot mož in žena preizkusila na plesnem parketu v šovu Zvezde plešejo.

Vsi tisti, ki Janija in Teje ne poznajo, verjetno ne spremljajo družbenih omrežjih, saj tam ustvarjata pod prepoznavnim imenom, kjer sta Cool Fotra in Cool Mamacita. Lahko bi dejali, da imata skupaj spletni šov, saj oba delita življenjske nasvete, s tem pa se tudi preživljata. In kot kaže bo tako tudi ti pomlad ...

Teja in Jani sta se pred skoraj desetimi leti spoznala v šovu Gostilna išče šefa. Med njima je preskočila iskrica, saj sta danes že poročena, poleg tega pa imata tudi že otroke, hčerko Sio ter sinova Inaja in Taja (Taj je iz Janijevega prejšnjega zakona).

Ko so iz POP TV Janija obvestili, da sta oba sprejeta v šov, si je ob tem še kako privoščil Teje, saj ji je dejal, da so sprejeli le njega, nje pa ne. Teji je bilo sicer to malce sumljivo, saj ve, da je boljša plesalka kot njen izbranec, ki ji je na koncu vendarle priznal, da sta izbrana oba. Tako je bil 'volk sit, koza pa cela'.

Kdo bo na koncu boljši, bomo videli skozi novo plesno sezono, je pa Cool Fotr že zapisal, da ne ve točno v kaj se spušča, saj niti približno ne zna plesati. Podobnega mnenja je tudi Cool Mamacita, ki je priznala, da bo šla tako iz cone udobja.

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec