Jani izgubil Tejo, 3 zobe in 10 kilogramov

Jani Jugovic (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
29. 3. 2014

Zadnji tedni so bili za kuharskega mojstra Janija še posebej težavni, saj je bilo pred njim kar nekaj preizkušenj.

Poročali smo že o tem, kako zelo se je Jani zredil v zadnjem letu. Njegova teža je krepko presegla sto kilogramov, dosegel jih je celo 110, a se je po streznitvi sam od sebe odločil za korenito hujšanje. Tako je Janiju že uspelo izgubiti prvih deset kilogramov.

Čeprav je bil vesel nad svojim dosežkom, pa mu je bilo zadnje tedne nekoliko težje pri delu. Kar naenkrat namreč ob sebi ni imel več svoje drage Teje. Teja se je namreč po dolgem premisleku odločila za zahteven poseg crosslinking na Kliniki Svjetlost v Zagrebu. Ker je morala po posegu še dober teden dni počivati in ne obremenjevati oči ter ves čas nositi sončna očala, se je odpovedala tudi vsem delovnim obveznostim.

Jani je tako tečaje in kuharske promocije ta čas opravljal sam oziroma s pomočjo njune dobre prijateljice Irene, ki je prav tako nastopila v kuharskemu šovu Gostilna išče šefa. Irena je bila medtem prava kuharska pomočnica, zbližala pa sta se tako zelo, da sta si zaupala tudi svoje največje strahove. In kaj je bil njun skupni strah? Strah pred zobozdravnikom!

Irena je tako Janiju posebej toplo priporočila brežiškega zobozdravnika Jureta Poglajno, ki je strah odpravil že pri Ireni. Po navdušenem pripovedovanju o zobnem laserju, ki ga Jure uporablja namesto svedra, brez injekcij za anestezijo, saj prav nič ne boli, je tudi Janija zagrabilo, da se bo podal v Brežice.

Najprej splošen zobozdravstveni pregled in nato sam poseg sta hitro minila in Jani nam je lahko potrdil Irenino izkušnjo, da je pri Juretu strah povsem odveč - v dveh dnevih se je 'znebil' kar treh zob, med temi kar dveh modrostnih.

Značke: Jani Jugovic

Priporočamo