Jani Jugovic je shujšal že 13 kilogramov!

Jani Jugovic (foto: revija Lea) revija Lea
Vir: Lea
18. 4. 2014

Naporni delovni tempo in pomanjkanje spanca sta slavnemu kuharju v minulem letu prinesla dodatne kilograme. Tehtnica je tako dosegla 110 kilogramov, a z letošnjim letom je Jani začel korenito spremembo tudi pri svoji prehrani.

S svojega jedilnika je povsem črtal belo moko, beli sladkor in mleko. Njegova najdražja Teja Perjet nam je povedala, da je Janijeva dieta še bolj drastična:

"To je taka dieta, da skoraj nič ne je. Poje rezino sira ali rezino šunke, pije smutije, in to je to za ves dan. Zanimivo je tudi, da med kuhanjem ne preizkuša niti svojih jedi – dolgoletne kuharske izkušnje mu namreč tudi tukaj pridejo prav in natančno ve, koliko kakšne začimbe dodati, da bo jed okusna. Njemu pa ni treba vsake jedi preizkušati in tako zaiti še v dodatne skušnjave. Imel je tudi težave s hudimi migrenami, zdaj tudi teh nima več."

Janiju je tako v nekaj več kot dveh mesecih uspelo izgubiti kar 13 kilogramov, intenzivno vadi tudi v fitnesu pod nadzorstvom trenerja Gašperja Simčiča, ob lepem vremenu pa s Tejo tudi tečeta v naravi v okolici Koseškega bajerja, tudi po pet kilometrov na dan.

Priporočamo