Jani Jugovic pred dopustom še po nov tatu

Jani Jugovic pred dopustom še po nov tatu (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Nova
17. 7. 2018

Cool Fotr Jani Jugovic se v teh dneh odpravlja na težko pričakovani dopust s celotno družino. Kot sam pravi, ga tako željno ni pričakoval že dolgo, zagotovo pa ga bodo izjemno veseli tudi hčerkica Sia, sinova Taj in Inaj ter partnerica Teja, ki je uspešno pozdravila zlomljeni prst na nogi.

Čeprav še vedno čuti malo bolečin, pa je po odvzemu preveze že začela intenzivno razmišljati o tem, kako bodo družinsko šli v hribe. Jani se je medtem spoprijel tudi s svojo bolečino, saj si je omislil nov tatu. In to že štirinajstega po vrsti!

Medtem, ko se je Teja z otroki potepala naokrog, si je Jani vzel čas zase in svojo bogato kolekcijo, ki krasi njegovi roki, dopolnil še z eno novo poslikavo. Vse kaže, da je ljubezen do hribov in gora, ki jih je Jani vzljubil v okviru Mercatorjeve kampanje V hribe lesti, dobro jesti, kjer skupaj z Gašperjem Bergantom osvajata slovenske vršace in pripravljata slastne dobrote, prenesel tudi na družino. Še sam je presenečen nad tem, kako se človek z leti spreminja in da se z izleti v hribe med poletnimi počitnicami vse bolj spogleduje, čeprav se mu je to še pred leti zdelo nekaj povsem nepredstavljivega.

 

Priporočamo