Jani Jugovic in Teja Perjet sta utečeni parček

Pravi kuharski tandem (foto: Alpe) Alpe
Vir: Nova
1. 10. 2014

Nekdanja udeleženca šova Gostilna išče šefa Jani Jugovic in Teja Perjet, ki sta svojo zasebnost že pred časom nadgradila s skupnim poslovnim projektom ter odprla vrata svoje kuhinje Tejani kitch'n, sta na polno zaposlena.

Simpatičen kuharski parček vabijo na najrazličnejše prireditve in festivale, kjer oba z veseljem predstavita kuharsko znanje širšemu občinstvu. Mi smo medijski parček pred dnevi ujeli v Kopru v sklopu sladkega festivala Sladka Istra, natančnenje v športni dvorani arene Bonifika, kjer sta uživala v kuharski delavnici na temo čokolade.

Tejani

Opaziti je bilo, da je priljubljenost slovenskega kuharskega parčka res velika, saj je na delavnici pokalo po šivih, vendar se Jani in njegova Teja nista pustila motiti in sta množici obiskovalcev na duhovit in nadvse zabaven način razkrivala skrivnosti njunega pripravljanja kulinaričnih dobrot.av lepo je bilo videti, kako si parček med kuhanjem pomaga ter iz varne razdalje natančno opazujeta drug drugega.

Tejani

Ni kaj, Jani in Teja sta od zabavnega šova Gostilna išče šefa odnesla veliko ter nedvomno poslušala kuharskega mojstra Bineta Volčiča, da le z dobrim timom lahko dosežeš pravi uspeh in pokažeš svoj pravi kuhinjski obraz.

Priporočamo