Jani in Nina sta razkrila podrobnosti s poroke!

Jani Pavec in Nina (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Lea
24. 6. 2014

Glasbenik Jani Pavec je po sedmih letih ljubezni in hčerki Sari svojo Nino končno popeljal pred oltar. Lokacija razkošne poroke je bila skrita celo svatom, zakonca pa sta imela poroko z več kot petimi zvezdicami, saj so za šesto poskrbeli njuni prijatelji, brez katerih svatba ne bi bila popolna.

"Vsakič, ko je Jani iskal lokacije za snemanje reklam in videospotov, smo se vozili po vseh skrivnih kotičkih naše prelepe Slovenije, in če nama je bilo kje všeč, sva se vedno pošalila, da je prostor primeren za poroko.

Poroko sva načrtovala že leta 2010, a so takrat Atomiki ravno odšli na turnejo v Kanado in Ameriko. Letos na silvestrovo pa je Jani oznanil, da poroka bo, in to še letos. V šali sva rekla, da se po sedmih letih skupne zveze pari razidejo ali pa za večno ostanejo skupaj," o tem, zakaj sta se po sedmih letih zveze končno odločila za poroko, odgovarjata Jani in Nina, ki sta se zaročila že leta 2009.

Poroko sta tako načrtovala skoraj pet let, zamislila pa sta si naslednji scenarij:

"Pogovori kje in kaj so potekali kar dolgo, a ko sva na internetu našla fotografijo poroke na seniku, sva takoj vedela, da je to to. Težava je bila le v tem, da morava najti primeren skedenj, ki bo dovolj velik. Na najino veliko srečo sva ga našla blizu doma, pri brniškem letališču, a skedenj ni bil ravno v najlepšem stanju, zato gre zahvala vsem najinim prijateljem, da so verjeli v najino vizijo in nama nesebično priskočili na pomoč, da je skedenj dobil fantastično podobo."

Kje je potekala cerkvena poroka, na kateri dan sta se vzela, kdo je spekel poročno torto in kje sta našla poročni opravi, izveste v novi številki revije Lea, kjer vas čaka tudi pestra fotogalerija!

Lea

Priporočamo