Jani Pavec: Zadnji dopust v dvoje

Vir: Story
9. 8. 2009

Že nekaj časa sta Jani Pavec, pevec in vodja zasedbe Atomik Harmonik, ter Nina Mavrin, nekdanja manekenka in celo Playboyeva zajčica, parček, ki je povezan v postelji in pri delu.

In čeprav si je bilo še pred kratkim z delom do vrha obloženega Pavca težko predstavljati v vlogi očeta, se ta nezadržno bliža. Konec leta Nina in Jani pričakujeta naraščaj.

Spoznala sta se naključno, in čeprav je morda marsikateri zlobni jezik takrat namignil, da je Nina samo Janijeva muha enodnevnica, to ne drži. Kmalu je lepotička, ki je sodelovala v najvidnejših reklamnih akcijah pri nas, spomnimo se tudi tiste, ko je svoje lepo telo posodila celo Janu Plestenjaku, postala del vsakdanjika podjetnega in skoraj preveč aktivnega Janija.

S časom je Nina prevzela tudi veliko vlogo pri delu in poslu Janijeve skupine, saj Janiju stoji ob strani in mu pomaga s svojimi organizacijskimi sposobnostmi. Tako je skorajda celotna koordinacija spotov in deklet v rokah Nine, ki ta del posla dobro obvlada zaradi številnih projektov, pri katerih je sodelovala.

Kmalu se je Nina, sicer doma s Koroškega, preselila v okolico Janijevega Kamnika, na Janijevo lepo urejeno domačijo se je tako naselila ženska roka in ob vsakem obisku je čutiti harmonijo, ki jo par ustvarja skupaj, predvsem pa, roko na srce, Janiju ustreza, da ima doma žensko, na katero se lahko zanese, in sogovornico glede posla, ki je vsak dan bolj neizprosen.

Nina in Jani sta tako, še preden se je Nini pod srcem poznal trebušček, odlično funkcionirala skupaj in pri dobrih 30 letih je očitno tudi Jani pripravljen na preizkušeno skupno življenje z enim članom družine več, ki naj bi na svet prijokal pozimi. Kaj pa silvestrski koncert, ki je pri Atomikih napovedan že skoraj leto dni vnaprej? “Bom pač doma v družbi mame in prijateljev, saj mi bo po svoje čisto ustrezalo imeti malo miru, malo štručko in dobro vzdušje.

Ati Jani pa bo prišel, takoj ko bo končal, delo je pač delo,” je profesionalna Nina, ki svojega trebuščka ne skriva, v poletnih oblekicah, ki poudarijo njeno pričakovanje, pa je ravno tako seksi kot takrat, ko smo jo lahko gledali na modnih pistah in reklamnih panojih. Nina in Jani sta ta trenutek nekje na Jadranski obali, saj sta si za zadnji dopust v dvoje privoščila od vrveža umaknjen delček sveta.

“Prihodnje leto bomo šli na oddih trije in verjetno bo vse precej drugače, bolj napeto in podrejeno malemu človečku, plodu najine ljubezni, ki bo na svet prijokal, če bo vse tako, kot napovedujejo zdravniki, 22. decembra,” pravi mamica Nina, ki kar žari od ljubezni in sreče, ko omeni svojega otročička, za katerega je prepričana, da bo prišel na svet malo prej, kot je predvideno.

“Takšen občutek imam, ne vem, zakaj, a vseeno mislim, da bom rodila nekaj dni prej,” se zasmeji Nina, medtem ko ne moremo mimo dejstva, da Jani večkrat pogladi njen trebušček. Očitno otrok v Nininem telesu v njem zbuja občutke, ki bi jih vedno poskočnemu in nasmejanemu Janiju prej težko pripisali. Po oddihu Janija spet čakajo koncertni odri in delo v Slovenskem hramu, ki mu parček zadnje čase posveča veliko pozornosti.

“Na začetku sem, priznam zmotno, mislil, da ko imaš enkrat lokal odprt, je to konec vseh obveznosti, a ni tako,” pravi Jani, ki je kmalu ugotovil, da je osebje, pa če je še tako prijazno in dobro, vedno treba nadzirati, kar velja tudi za kakovost ponudbe, in včasih dodati še kaj za razvedrilo.

“Koncerta Vilija Resnika in Tanje Žagar sta bila odlično obiskana, to nam je dalo polet za delo tudi v prihodnje in še dobro, da imam Nino, ki poskrbi za osebje, natakarice, red in disciplino,” prizna Jani, ki se pa se izmuzne vprašanju o poroki in fantovščini. “Vse enkrat pride, a nič še ni natančno določeno,” se zasmeji Jani, ki svoje pravo ime Janez, zapisano v dokumentih, ponosno nosi po svojem očetu.

Združuje ju tudi posel

Nina in Jani sta vsak v svojem poslu delala dolgo, ona kot model in manekenka, on kot glasbenik, ki je igral v številnih skupinah. Danes uspešno sodelujeta na vseh področjih, skupaj pa se preizkušata v gostinstvu, za katerega sta ugotovila, da ni mačji kašelj, saj delo z ljudmi vzame veliko časa in zahteva številne napore.

DonFelipe

Nova Story že v prodaji

Story