Janja Garnbret zdaj o svoji zlati medalji povedala tisto, kar si nihče ne bi mislil

30. 3. 2023
Deli
Janja Garnbret zdaj o svoji zlati medalji povedala tisto, kar si nihče ne bi mislil (foto: Mimi Antolović)
Mimi Antolović

Ameriška poslovna revija Forbes je slovensko športno plezalko Janjo Garnbret pred časom uvrstila med 30 najvplivnejših posameznikov, mlajših od 30 let v Evropi na področju športa in iger. 

Najuspešnejša športna plezalka Janja Garnbret je z zmago v Tokiu postala prva olimpijska zmagovalka v tem športu. "Mislim, da olimpijskih iger ne more nič prekašati, tako da bi lahko ponovila samo leto 2024, ko bodo OI v Parizu," je takrat povedala presrečna Janja, ki pa je zdaj v velikem intervjuju za revijo Cosmopolitan sploh prvič razkrila, kaj se ji je dogajalo po osvojenem olimpijskem odličju.

"Nihče te ne pripravi na to, kakšne občutke doživljaš po olimpijskih igrah. Več mesecev se mi je zdelo, da ne vem, kaj naj počnem s svojim življenjem. Nisem si predstavljala,
da bi lahko kadarkoli še karkoli preplezala. Nikoli prej se nisem soočala z občutkom, da ne bi vedela, kaj je naslednji izziv," je bila povsem odkrita Janja in ob tem dodala.

"Ogromna mera potrpežljivosti je bila potrebna, da se je vrnil zagon. V mislih sem se vrnila k razlogom, ki so me čisto na začetku vodili, da sem začela plezati in tekmovati. Tam sem našla zelo preprost razlog: ker mi je luštno. Postopoma sem spet začela trenirati in se truditi ne razmišljati o čem drugem, kot samo o tem, da se imam dobro. Vrnili so se cilji, z njimi pa motivacija," je še povedala.

Celoten intervju pa vas čaka v tiskani izdaji revije Cosmopolitan, ki na vas že čaka na prodajnih policah.

Preberite še: Ta lepotica je nekoč grela posteljo Sebastianu Cavazzi in danes je videti takole!

Vabimo vas še k ogledu podcasta:

Nina Pušlar je slovenska pevka s številnimi uspešnicami, katere si prepevamo na vsakem koraku. "Ravno v soboto smo na mojem domačem koncertu razkrili eno prav posebno novičko, povezano z ..."