Janja Pušl in Nika Kljun skupaj v Los Angelesu!

Janja Pušl in Nika Kljun skupaj v Los Angelesu! (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Lady
9. 8. 2018

Janja Pušl in njena hčerka Nika Kljun, obe vrhunski plesni pedagoginji, sta večino leta ločeni, saj Janja vodi plesno šolo Bolero v Ljubljani, Nika pa plesne delavnice čez lužo, kjer tudi živi.

Ker sta zelo navezani druga na drugo, cenita skupne trenutke, ko lahko nadomestita zamujeno. Tako je Janja prejšnji teden spakirala kovčke in se odpravila v Los Angeles.

"Vse pripravljeno, samo še kovček pripravim in pred mano končno počitnice! Končana plesna sezona je bila v Boleru več kot uspešna po zaslugi vseh vas, dragi sodelavci! Hvala iz srca! Pred nami pa spremembe in veliko mlade energije," je povedala Janja, ki je v mestu angelov doživela pravo poletje.

"Ko se zbudiš in komaj čakaš na zajtrk v raju zunaj vile, pa moraš biti ob osmi uri zjutraj v hiši, ker je zunaj že 33 stopinj." Seveda pa dekleti nista le počivali, sicer sta si vzeli nekaj prostega časa za turistične točke, vendar pa je Niko čakalo kar nekaj delovnih obveznosti. Med drugim plesna konvencija v San Diegu, kjer je imela kar svoje delavnice z imenom Viva La Nika. "To energijo plesa, postavljanja koreografije za šov, ljubezni in spoštovanja plesalcev in tudi staršev, ker jih pripeljejo iz vseh koncev Amerike, je težko opisati. Mi je žal, da ne morete doživeti! Ker potem šele veš, kako velike reči dela naša Slovenka," je ponosno zaupala Janja.

Besedilo : A. P. K. // Foto: osebni arhiv