Janja Zupan ima postavo ob kateri vam bo zastal dih

Tukaj bi rekla samo to: na vratih bi te morali zavrniti in ti prepovedati vstop na zabavo! Polom bi bil tudi, če bi s to opravo rinila na Havaje. V katerih letih živiš, Janja? A te lahko prosim, da pokličeš osebnega stilista ali vsaj občasno prižgeš televizijo, se sprehodiš po mestu ali nekam odpotuješ … Samo za malo širine, ker je videti, da si popolnoma obtičala v nekem čudnem obdobju, kjer stil sploh ne živi. Prosim, vrzi vse, kar imaš od leta 1980 do 2012, STRAN! Čakali bomo na boljši dan, saj upanje umre zadnje! (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
2. 1. 2020

Nekdanja Miss Slovenije Janja Zupan bi se še vedno lahko sprehajala po modnih pistah, saj njena postava ostaja naravnost sanjska.

Nekdanja Miss Slovenije Janja Zupan je bila vedno znana po svojih neskončno dolgih nogah, še dan danes pa s svojo postavo naravnost osuplja. Nedavno je objavila čudovite fotografije s počitnic v termalnem mestecu Karlove Vary na Češkem, kjer je pokazala, da ima postavo, ki bi ji jo mnoge zavidale. 

Janja je še posebej navdušila s svojimi čudovitimi nogami, ki jih zob časa ni niti najmanj načel. Ne samo to, zdi se, da je njena postava skozi leta ostala povsem nedotaknjena in da je še vedno takšna kot se je spominjamo iz časov, ko je korakala po modnih pistah.

Janja ima danes uspešno plesno šolo, kjer predaja svoje bogato plesno znanje, zato je med tednom izjemno zasedena, med vikendi pa s svojim možem rada kam odpotuje in si tako napolni baterije za vse delovne projekte.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good night 💫 #goodnight #night #lingerie #lisca #liscafashion #girl #blonde #model #miss #like #follow

A post shared by Janja Zupan (@janjazupan) on