Janja Zupan na počitnicah pokazala neverjetno izklesan trebušček

Draga Janja, saj nimam besed. Znova si nas popolnoma pretresla s še eno legendarno opravo. Kaj se dogaja s tem oskubljenim zajčkom na miniaturnem čudu od jopice? Kaj ni tako, da naj bi kratke rokave skrivali spodaj, pod dolgimi?? Ali je obratno, pa sem se malce zmotila? Od kod so se vzeli 'špičaki', to me zanima?! Z eno besedo, brrrrrr … zebe! Vse je popolnoma zgrešeno.  (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
5. 8. 2019

Slovenska manekenka Janja Zupan ima zares zavidanja vredno postavo.

Nekdanja miss Slovenija Janja Zupan se lahko tudi pri 45 letih še vedno pohvali s postavo kot jo imajo dvajset letnice. Trenutno uživa na Ibizi, kjer na plaži obrača številne glave, ko se sprehaja v kopalkah in kaže svojo zavidanja vredno postavo.

Ko je na Instagramu pokazala, kako zelo izklesan trebušček ima, so verjetno številni obnemeli. Vsekakor je slovenska manekenka v izjemni formi in vse kaže, da pridno zahaja v telovadnico in pazi na svojo postavo. 

Morda imajo svoje pri vsem skupaj tudi odlični geni, vsekakor pa Janja pazi na zdravo prehrano, postavo pa ohranja tudi s plesom, ki je bil vedno njena velika strast. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🏖🐠👙 #fitgirl #seagirl #mermaid #swimsuit #sea #seaside #portinatx #blondegirl #blonde #hair #happy #smile #seaside #ibiza #sun #model #beauty #sunshine #like #follow

A post shared by Janja Zupan (@janjazupan) on