Jasmin (Big Brother): Veliko je pretrpel

Jasmin (Big Brother): Veliko je pretrpel (foto: Pop Tv) Pop Tv
Vir: Nova
18. 4. 2016

O 20-letnem Jasminu Cerić iz Kočevja se v zadnjih tednih govori predvsem v povezavi z njegovo romanco s Korošico Almo. In čeprav je ona njegova velika zaupnica, nam je Jasminova mama povedala, da se čustveni Jasmin še ni popolnoma odprl.

Jasmin se je v šovu zaljubil v Almo.
„Ni pa povedal vsega, če bi povedal vse, kar sva pretrpela, bi še marsikdo jokal,“ pravi jasminova mama Sena.

Čeprav je pretekli teden odjeknila novica, da je mama Sena na Jasmina jezna, ker naj bi govoril o svojem otroštvu, nam je simpatična temnolaska povedala, da nič od tega ni res.

"Jaz pravim, da naj otrok govori, kar mu paše. Navadno o tem sicer ne govori veliko, mislim pa, da se je tu malce spozabil. Ni pa povedal vsega, če bi povedal vse, kar sva pretrpela, bi še marsikdo jokal," nam je pojasnila Sena in dodala, da je vse, kar je Jasmin povedal, resnica. "To je moj Jasmin. Je čisto tak, kot je sicer, in ponosna sem nanj. Je zelo miren fant, ki ni prepirljiv in rad pomaga ljudem. V vsakem poskuša najti dobro stran in ravnovesje v vsem," nam je o svojem sinu povedala Sena.

Želi ga pričakati

In čeprav je Jasmin spregovoril o tem, da naj bi z mamo v decembru prišla v konflikt, nam je zdaj Sena pojasnila, da nista bila nikoli čisto zares skregana. "Midva sva se zmenila, v resnici se nisva nikoli prepirala, ker Jasmin ni prepirljiv. On samo ni sprejel moje odločitve, jaz pa ne njegovega ultimata. Kljub temu je in vedno bo moj sin in rada bi ga pričakala v studiu, ko pride ven," nam je povedala in dodala, da je tega pred odhodom v šov sicer ni prosil. "Jaz bi bila že zdaj vsak dan tam in ga čakala, ali bo prišel domov. Ne vem sicer, ali grem v studio, ga bom pa vedno čakala doma," nam je še povedala.

Domov pripeljal le eno dekle

  • In čeprav Jasminova mami njegovega odnosa z Almo ne želi komentirati, nam je povedala, da je do zdaj doma predstavil samo dekle, o katerem je spregovoril v skriti hiši. Z njo naj bi preživel kar nekaj let, njun razhod pa mu je tudi ob vstopu v hišo še vedno povzročal skrbi.

Kaja Milanič

Priporočamo