Jasmin Cerič (Big Brother): Oče ga je razočaral

Čeprav Jasmina 
pred televizijskimi 
zasloni podpira 
mama Sena, je oče 
njegovo prošnjo o 
tem, da bi se 
preselil k njemu v 
Ameriko, zavrnil. (foto: Pop Tv) Pop Tv
Vir: Nova
31. 5. 2016

Dvajsetletnik iz Kočevja se je že večkrat izkazal za izredno čustvenega fanta, ki ga je zelo prizadel spor, ki ga je imel v decembru z mamo. Vendar pa je Jasmina v preteklosti razočaral tudi odnos z očetom, ki že dlje časa živi v Ameriki.

Čeprav ga je enkrat že obiskal, je Jasmin namreč povedal tudi, da se je po obisku mislil preseliti k njemu, vendar je naletel na hladen tuš.

"Klical sem ga in ga vprašal, ali lahko pridem k njemu na svoje stroške, vendar mi je odgovoril le, da sem mu že vse povedal. On se do mene ni nikoli obnašal kot do sina, vendar to razumem," je v pogovoru zaupal Mireli in dodal, da po dvajsetih letih brez očeta lahko zdrži brez njega tudi v prihodnosti.

"Jaz ga ne pogrešam, on pa mene še manj. V Ameriki ima svojega sina, to je to. Z mamo sta se ločila, ko sem bil še dojenček, in ne morem reči, da sem kdaj jokal za očetom. Imel sem mamo, ki mi je bila oče in mama," je še povedal Jasmin in dodal, da mu je dal že veliko priložnosti, da bi vzpostavila dober odnos.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri