Jasmin Cerić: Že pozabil bivšo?

Vir: Lea
22. 6. 2016

Končal se je veliki šov Big Brother. Med zadnjimi ga je zapustil Jasmin Cerić, ki je ob koncu k sebi veselo stisnil svojo mamo.

Navezan na mamo

"Zelo je bila vesela zame, dejala mi je, da sem jaz njen zmagovalec, tako kot vedno v življenju," nam je po oddaji zaupal Jasmin, ki ga v prihodnjih dneh čaka pogovor z mamo, da razjasnita nekatere stvari. Mama je edina oseba, ki ga spremlja že 21 let, mu stoji ob strani in v tem času ga je naučila veliko dobrega. "Vsega slabega pa sem se naučil nekje drugje," dodaja 20-letnik, ki je na svojo mamo zelo navezan. "Mama je edina oseba, ki je ob meni v dobrem in slabem, poleg mojega bratranca. Je velika borka," svoje mame kar ne more prehvaliti Jasmin. Kaj pa druga dekleta v njegovem življenju? Kot nam je zaupal, z bivšim dekletom, o katerem je veliko govoril, ne bo kontaktiral. "V Big Brotherju so bila prisotna močna čustva, ko je Alma odšla, mi je bilo neverjetno težko. Žal pa jaz do te punce še vedno nekaj čutim in upam, da jo bom čim prej pozabil," razlaga Jasmin, ki zdaj želi z Almo preživeti čim več lepih trenutkov. Preden je odšel v hišo, je mislil, da imeti nekoga rad ni ravno najboljše. "Zdaj pa vem, da je to ful dobra stvar," pove Jasmin, ki bi v primeru zmage denar podaril mami, saj si v življenju nikoli ni nič večjega privoščila. Vložil bi tudi v glasbo, morda pa se bo v prihodnost povezal celo s kakšnim znanim slovenskim raperjem. "Morda bova moči združila tudi z Almo, pustimo se presenetiti," navihano dodaja fant iz Kočevja.

Ves vikend preživela skupaj

No, zaljubljenca sta se očitno pogovorila in razčistila. Saj veste, kako se fantje vedejo, kadar jim je preveč nerodno. Kljub številnim neprijaznim opazkam na Almin račun nam je Jasmin priznal, da mu je bila ob obisku v hiši Big Brother nadvse všeč. "Alma je bomba. Bila je cela urejena in ni bila videti preveč razočarana," je povedal. Kljub razdalji med Kočevjem in Velenjem bosta golobčka očitno našla rešitev za svojo zvezo, vendar pa o dolgoročnih načrtih trenutno še ne želita govoriti. "Ne vem, kje se bova videvala. Saj imam stanovanje, lahko pride tudi k meni. Z njo bi rad preživel čim več lepih trenutkov, ampak kot bo, bo," je dodal Jasmin. Na družabnih omrežjih sta objavila kar nekaj skupnih fotografij od prejšnjega vikenda. "Takoj po finalni zabavi sva se odpravila v Kočevje, kjer sva si privoščila nekaj časa zase, Jasmin pa mi je predstavil tudi svojo družbo," nam je povedala Alma, ki je z Jasminom preživela kar nekaj dni. V ponedeljek nam je namreč zaupala, da vse od četrtka še ni spala v domači postelji. Nato sta se golobčka odpravila v Koper in obiskala Erika, s katerim sta v oddaji spletla močno vez. Skupaj sta tako preživela kar nekaj lepih trenutkov, naredila pa sta tudi velik korak za zvezo. Jasmin je spoznal Almino mamo, ki je nad njim navdušena. Alma pa je že pred finalno oddajo navezala stik z Jasminovo mamo. "Res je super," nam je zaupala 20-letnica in ob tem priznala, da trenutno preživljata resnično lepe trenutke. To je za mladi par ogromen korak naprej, saj je do zdaj Jasmin mami predstavil le svoje bivše dekle, s katero je preživel kar nekaj let, njun razhod pa je očitno dokončno prebolel v hiši Big Brother.

Jasmin sicer le s težavo zaupa dekletom, razlog zato pa tiči v preteklih ljubezenskih izkušnjah. "Jaz dekletom ne verjamem nič. Ne mami, ne sestri, ne ženi, ne dekletu. Mislim, da bom imeli velik problem, če bom imel hčerko. Vendar si je močno želim. Upam, da bom imel otroka s kakšno pridno mamo, da bo po njej in da ne bo po meni," je povedal temnolasec.

Z mamo sta že prijateljici

  • Čeprav smo Jasminovo mamo Senko že med šovom poklicali in povprašali o tem, kako komentira Jasminovo razmerje z Almo, smo vedno naleteli na izjavo, da njunega razmerja ne želi komentirati. "Jaz ne bi nič govorila o Almi. On sam najbolje ve, kaj počne, in o tem ne bi preveč govorila," nam je povedala, ko se je ljubezen med Jasminom in Almo komaj začela razvijati. Kot kaže, pa se je zdaj na lastne oči prepričala, da je romanca med njenim sinom in zgovorno Korošico pristna, saj sta se med finalno oddajo že družili, Alma pa nam je priznala, da je Senka resnično 'super'. 

Do nje sem bil slab

  • Gledalci smo med šovom z zanimanjem spremljali, kako se bo Alma po odhodu iz šova odzvala na Jasminove komentarje, ki so jo brez dvoma včasih prizadeli. O tem, da je kdaj šel korak predaleč, se je po Alminem odhodu iz šova zavedal tudi Jasmin, ki je priznal, da je bil do nje včasih "slab fant". "Tega ni nikoli videla. Ko je prišla ven, sem mislil, da bo odprla oči, vendar jih ni," je Jasmin v pogovoru priznal Draganu in dodal, da z Almo sicer ni nikoli manipuliral. "Dajal sem veliko poudarka njenim napakam in zaradi tega sva se v šovu veliko prepirala. Ampak odkar je ni ob meni, sploh ne razmišljam o njenih napakah, ampak samo o dobrih stvareh. Recimo, veliko sva se prepirala, ko se je fantovsko obnašala, ker mi to ni bilo všeč. Ampak to so vse neumne malenkosti. Tej ženski sem povedal vse; kar lahko in česar ne bi smel," je povedal Jasmin in dodal, da se zaveda, da ni vedno izbiral besed, ko je govoril o Almi. "O njej nisem vedno govoril najlepše, nisem pa je nikoli žalil. Ne morem biti z dekletom in jo obenem žaliti. To je sramota zame, ne zanjo," je sklenil.