Jasmina Kandorfer gre vedno v posteljo pred 22. uro

Jasmina Kandorfer gre vedno v posteljo pred 22. uro (foto: TV3) TV3
Vir: Nova
8. 10. 2018

Jasmina Kandorfer, voditeljice oddaje Klepet ob kavi, je presrečna, saj je njena oddaja, ki je na sporedu vsak delavnik ob 18. uri, vse bolj priljubljena tudi na svetovnem spletu.

“Zelo smo hvaležni glede tega! Ogromno odzivov ljudi dobimo, da so nehali gledati poročila, zaradi katerih težje zaspijo in se obremenjujejo s stvarmi, pri katerih nimajo nikakršnega vpliva, zato raje namesto tega pogledajo kakšen posnetek iz oddaje Klepet ob kavi, kjer se česa novega naučijo, kaj zanimivega slišijo, predvsem pa se navdušijo nad tem, da nekaj naredijo zase in za svoje dobro,” je povedala Jasmina.

Kaj zanimivega pa nam bodo ponudili v novi sezoni? “Tudi v peti sezoni oddaje bomo ljudem omogočali brezplačne vsebine na kanalu YouTube, ki pa jih spremlja tudi ogromno Slovencev, ki živijo v tujini in jim to omogoča neki stik z domačim jezikom in tudi odpira nove poglede na svet. Pozdrave nam tako gledalci pošiljajo iz Mehike, Avstralije, Kanade, Švice, Finske, Švedske, pa tudi iz Havajev in Karibov. Kot zanimivost pa lahko povem, da bo logotip Klepeta ob kavi obšel svet tudi z jadrnico, saj smo mlademu Walterju pomagali omogočiti potovanje okrog sveta z jadrnico, ki bo na poti kar nekaj let, trenutno pa je na poti do Sicilije,” je zaključila Jasmina, ki je polna nasvetov tudi v zasebnem življenju, kjer prisega na zelo zdrav način življenja,v katerem ni časa za ponočevanje.

“Pojdite v posteljo še pred 22. uro, jaz osebno sem ob 20. uri že v postelji s knjigo v rokah. To je dejansko največ, kar lahko človek naredi zase. Na to pravilo pa ne smete pozabiti tudi med vikendom, saj je priporočeno tudi takrat vstajati ob istem času, kot čez teden, saj telo potrebuje ritem. Narava namreč ne razlikuje med sredo in nedeljo,” je zaključila Kandorferjeva.

Besedilo: Alesh Maatko // Fotografiji: TV3

Priporočamo