Jasmina Kandorfer - od psa do pitona!

4. 9. 2015

Producentko in voditeljico oddaje Klepet ob kavi na TV3 Medias ste zagotovo tudi v oddaji lahko zasledili v družbi hišnih ljubljenčkov, saj pravi, da je imeti žival pravzaprav način življenja.

T renutno si prvič v življenju zaradi dinamike življenja hišnega ljubljenčka ne more privoščiti, je pa že kot otrok odraščala s psi pasme doga, sama pa je bila do pred kratkim lastnica angleškega staffordshirskega bulterierja in solastnica dobermana, skoraj deset let je imela tudi kraljevega pitona Azisa.

"Da so nevarni lastniki, in ne psi, je popolnoma jasno, in to vsekakor zagovarjam. Je pa tudi dejstvo, da sem prav pred kratkim, ko sem se sprehajala s fantovo majhno psičko Tito, ugotovila, kako drugače te dojemajo ljudje s psičkom, in ne z mrcino. To, da so se me na ulici izogibali, gledali obsojajoče in celo menili, da sem neodgovorna, ker sem izbrala pse takšne pasme, je bil pravzaprav del vsakdanjika, čeprav sta bila kužka prava crkljivca. Še vedno zelo rada vidim pasme doberman, rotvajler, bulterier, tudi mastife, tega imajo moji starši. A ko bom sama naslednjič izbirala psa, ko se mi bo tudi umirilo življenje, bom izbrala kakšnega majhnega, kosmatega, predvsem pa bi ga rada rešila iz zavetišča."

Priporočamo