Jasmina na večerji nosila tako visok razporek, da so vsi obmolknili, ko je vstopila, tukaj je posnetek

7. 3. 2023
Deli
Jasmina na večerji nosila tako visok razporek, da so vsi obmolknili, ko je vstopila, tukaj je posnetek (foto: Planet TV)
Planet TV

Jasmina in Aleš sta v Poroki na prvi pogled že kmalu zašla v slepo ulico, na večerjo pa je Jasmina prišla v tako seksi obleki, da so mnogi kar osupli, ko so jo videli.

Jasmina in Aleš sta bila že takoj po začetku šova Poroka na prvi pogled v globoki krizi, saj je bila Jasmina zelo nesrečna z njim v postelji, s Slovenijo pa je delila, da Aleš preprosto nima erekcije.

Že po nekaj dneh šova sta zašla v slepo ulico in šlo je celo tako daleč, da je morala vmes poseči celo produkcija, na koncu pa so se odločili, da bo verjetno najboje, če bo par nekaj dni živel ločeno.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Planet TV (@planettv)

Prvič po hudem prepiru sta se Aleš in Jasmina videla na večerji, kjer je Jasmina vse okoli sebe zapeljevala v roza obleki, ki je imela tako visok razporek, da je mnogim kar zastal dih, ko je sedela, se je številnim celo zazdelo, da so videli nekaj več.

Vse se sicer zdi, da med njima z Aleš nikakor ni kemije, že zdaj pa je jasno, da ta izbira para ni bila niti malo posrečena.

Preberite še: To je prava resnica o zakulisju odnosa med Jasmino in Alešem, Planet TV razkril vse!

"Ni bila najtežja misel ta, da bi umrla, ampak da bi otroci ostali sami. Ta misel me je čisto napsihirala. Na začetku sem veliko jokala in nisem mogla spati. Ker sem se spomnila zdravljenja iz otroštva in ker sem vedela, da imam tri otroke, sem bila prepričana, da tega napora ne bom zdržala," je povedala Mojca Fatur. Več pa v videu.

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem