Neee, Jasmina že na tem posnetku pokazala, da ji niti malo ni do Aleša, tukaj je video!

7. 3. 2023
Deli
Neee, Jasmina že na tem posnetku pokazala, da ji niti malo ni do Aleša, tukaj je video! (foto: Posnetek zaslona/Planet TV)
Posnetek zaslona/Planet TV

Jasmina in Aleš sta že takoj po začetku šova Poroka na prvi pogled zašla v težave in vse se zdi, da jima nikakor ne bo uspelo priti na zeleno vejo.

Jasmina in Aleš sta v šovu Poroka na prvi pogled že zelo hitro zašla v globoko krizo in zdi se, da izhoda ni na vidiku, saj Jasmina zdaj pravi, da sploh ne prenaša več Aleševe družbe in da ga enostavno ne prenese v svojem intimnem prostoru.

Vse se zdi, da je njun odnos zašel v povsem slepo ulico, a je jasno, da je bilo tako že tudi pred poroko, saj Jasmina do Aleša ni čutila kakšne prav posebne kemije, še posebej pa jo je zmotila ena podrobnost. "O bog, ta pa nima las," si je mislila, ko ga je videla stati pred oltarjem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by POROKA NA PRVI POGLED 💖 (@poroka_na_prvi_pogled)

Kasneje je povedala, da ji takšni moški niso všeč, a se je sprva še nekako zdelo, da bo odnos med njima vseeno stekel, a je zdaj jasno, da temu ni tako, saj je Jasmina brez dlake na jeziku s celo Slovenijo delila, da je Aleš v postelji čisto odpovedal in da enostavno nima erekcije, kar je mnoge močno šokiralo.

Preberite še: To je prava resnica o zakulisju odnosa med Jasmino in Alešem, Planet TV razkril vse!

"Ni bila najtežja misel ta, da bi umrla, ampak da bi otroci ostali sami. Ta misel me je čisto napsihirala. Na začetku sem veliko jokala in nisem mogla spati. Ker sem se spomnila zdravljenja iz otroštva in ker sem vedela, da imam tri otroke, sem bila prepričana, da tega napora ne bom zdržala," je povedala Moja Fatur, več pa videu.

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem