Jasna Kuljaj: Bo rodila brez dragega?

Vir: Nova
22. 2. 2015

Okoli svojega poroda ni nikoli delala velikega pompa, očitno pa so se stvari malce zakomplicirale. Izvedeli smo namreč, da je Jasnin dragi, nogometaš Saša Lalović, pred nekaj tedni podpisal pogodbo z avstrijskim nogometnim klubom Leoben, kjer bo še naprej igral vlogo napadalca.

Čeprav nam je Jasna Kuljaj že razkrila nekaj podrobnosti svojega bližajočega se poroda, se kaj lahko zgodi, da se ne bo vse razpletlo, kot je bilo načrtovano. Že večkrat je povedala, da namerava roditi v postojnski porodnišnici, kjer nad njeno nosečnostjo bdi priznani porodničar dr. Aleksander Merlo. Poleg tega je bila vseskozi prepričana, da ji bo ob porodu družbo delal partner Saša Lalović.

Danes ni to nič posebnega, saj le redkokatera mamica rojeva brez spremstva porodnega spremljevalca – običajno je to prav partner. Po naših informacijah pa je Saša iz nogometnega kluba Kranj prestopil v avstrijski klub Leoben. Pri Jasni smo informacijo preverili, a je bila glede načrtov zelo skopa in nam kaj več, kot da to drži, ni zaupala. Izrazila je zgolj željo, da upa, da se bo kljub temu vse razpletlo tako, da bo dragi prisoten na porodu.

"Kot tudi sicer v življenju, se tudi v tem primeru zanašam na srečo, da bo na moji strani. Verjamem, da bo punčka prišla na svet v tistih dneh, ko je Saša prost. Če pa ne bo, pa verjamem, da bo na svet potovala dovolj dolgo, da bo očku uspelo še pravočasno priti na porod. Prvi porod se namreč zna kar precej zavleči in se nič ne zgodi v uri ali dveh. Seveda si ne želim, da bi drvel po avtocesti, zato ga mirim, da sem močna punca in da naj ga ne skrbi zame, saj je njegova varnost na prvem mestu," še pove o svojem dragem. Sicer pa je dejstvo, da bo Saša odslej nogometaš avstrijskega kluba, povezano tudi z njuno selitvijo. Iz krogov Saševih kolegov smo izvedeli, da naj bi nogometaš podpis pogodbe že nekaj časa pričakoval in da je v primeru podpisa načrtoval tudi selitev v Avstrijo. To pa verjetno pomeni, da se bo mlada družinica že v kratkem, nekaj tednov po rojstvu hčerkice, selila v Avstrijo, v mesto Leoben, v avstrijski zvezni deželi Štajerski ob reki Muri, v mesto s približno 25.000 prebivalci.

Nina Keder, foto: Metka Skrt, Primož Predalič, osebni arhiv, Shutterstock

Značke: Jasna Kuljaj

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri